10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 361-371 of 371 (Search time: 0.04 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
3612013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf 
22012Use of various flours in gluten-free biscuitsErgin, Aliye; Herken, Emine Nur 
32003Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesiŞimşek, Ömer 
42015Utilisation of antimicrobial agents at pre-and postsmoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (oncorhynchus mykiss) filletsKaya, Halil İbrahim ; Sabanoğlu, Seba; Yapar, Ali Ekber; Simsek, Ömer
52024Utilization of Fruit and Vegetable Wastes in Food PackagingYildiz, A.Y. ; Öztekin, S.
62010Utilization of interesterified fat in the production of Turkish white cheeseArslan, Seher ; Topcu, A.; Saldamli, I.; Koksal, G.
72017UV-C Işığa Maruz Bırakılan Yumurta Sarısı Karotenoidleri ve Yağ Asitlerinin Degradasyon Kinetiğinin BelirlenmesiYılmaz, Yusuf ; Gürsoy, Oğuz
82009Vakum soğutma sistemi geliştirilmesi ve gıda sanayisinde uygulanmasıÖztürk, Harun Kemal ; Özel, Mustafa Zafer ; Yılmaz, Yusuf 
92015Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelişim Eğrisine EtkisiKaya, Halil İbrahim ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Taşoğulları, Nermin; Şimşek, Ömer 
102017Yaban Mersini İlaveli Muffin Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal ÖzellikleriIşık, Fatma ; Urgancı, Ünkan; Turan, Figen 
112023Yumurtacı Tavuk Etlerinden Üretilen Köftelerde Koyun Yağı Kullanımının Ürün Kalitesine EtkisiKumral, Murat; Gökçe, Ramazan