10.05. Food Engineering

Organization name
10.05. Food Engineering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 201-220 of 372 (Search time: 0.037 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
2012014Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste MaterialsIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2022008Ferrie reducing/antioxidant power of Maillard reaction products in model bread crustsYılmaz, Yusuf ; Akgün, F.Burcu
2032022First report on the presence of aflatoxins in fig seed oil and the efficacy of adsorbents in reducing aflatoxin levels in aqueous and oily mediaSenturk, Seyda; Karaca, Hakan 
2042011Fourier dönüşümlü kızılötesi (FT-IR) spektroskopisi ile Malassezia türlerinin değerlendirilmesiErgin, Çağrı ; Vuran, M. Emre; Gök, Yaşar ; Özdemir, Durmuş; Karaarslan, Aydın; Kaleli, İlknur ; Zorbozan, Orçun ; Kabay, Nilgün ; Çon, Ahmet Hilmi 
52013Fourier transform infrared spectral evaluation for the differentiation of clinically relevant Trichophyton speciesErgin, Çağrı ; Ilkit, M.; Gök, Yaşar ; Özel, M.Z.; Çon, Ahmet Hilmi ; Kabay, Nilgün ; Söyleyici, Sevil 
62018Genome sequences of five Lactobacillus sp. isolates from traditional Turkish sourdoughDertli, E.; Skory, C.D.; Şimşek, Ömer 
72015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
82022Glutensiz Kraker Üretimi ve Modifiye Atmosferde DepolamaIşık Fatma 
92020Growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus in fig-based medium: Effect of minerals and chelating agentsGunaydin, S; Karaca, Hakan 
102016Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiğiDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
112006Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleriTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
122006Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamalarıTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
132016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
142019Gıdalarda Akrilamid Oluşum Mekanizmaları, Gıdaların Akrilamid İçeriği ve Sağlık Üzerine EtkileriNizamlıoğlu, Nizam Mustafa; Nas, Sebahattin 
15Jan-2015Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesiDemiray, Engin 
162004Health aspects of functional grape seed constituentsYılmaz, Yusuf ; Toledo, R.T.
172006High hydrostatic pressure systems use in food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
182012Hipoksik-iskemik beyin hasarı modeli uygulanan yeni doğan sıçanlarda üzüm çekirdeği özütü'nün öğrenme-bellek ve hipokampus' un histolojik yapısı üzerine etkisiAdıgüzel, Esat ; Yılmaz, Yusuf ; Özdemir, Mehmet Bülent ; Abban, Gülçin ; Hatip, İzzettin 
192024Hot-Air Drying and Degradation Kinetics of Bioactive Compounds of Gilaburu (Viburnum Opulus L.)Dönmez, A.; Kadakal, Ç. 
202013Identification of ochratoxigenic fungi and contextual change on dried raisins (Sultanas)Şen, L.; Nas, Sebahattin