21.01. Gastronomy and Culinary Arts

Organization name
21.01. Gastronomy and Culinary Arts
Director
Parent OrgUnit
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 1-20 of 55 (Search time: 0.033 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12013Algılanan destinasyon imajının tavsiye davranışı üzerine etkisi: Safranbolu'da bir araştırmaSevim, Burhan; Seçilmiş, Cihan; Görkem, Onur 
22024Approaches to conservation of gastronomic heritage in the process of industry 4.0 and climate changeOzturk, H.M. 
32007Aşçıların Beslenme (Besin Öğeleri) Bilgi Düzeyleri Üzerine Bir AraştırmaÇekal, Nurten 
42024Beslenme ve seyahat ilişkisi: Glutensiz beslenen kişilerin tatil tercihleri üzerine bir araştırmaAtik, Ezgi ; Atik, Emre 
52011Comparison of vacuum cooling with conventional cooling for purslaneMutlu Özturk, Hande ; Özturk, Harun Kemal ; Kocar, G.
62020Covid-19 Salgınının Turizm Endüstrisine Etkisi ve Ülkelerin Kriz Yönetim Stratejilerinin Karşılaştırmalı AnaliziBayram, Murat ; Arıcı, Semih ; Bayram, Ümmühan 
72022COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİÇekal, Nurten ; Aktürk, Hatice 
82023Determination and evaluation of parameters affecting tourism revenue by machine learning methodsMutlu Öztürk, Hande ; Güler, Özgür; Polat, Olcay 
92009Effect of pressure on the vacuum cooling of iceberg lettuceÖztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal 
102012Elderly deaths associated with balneotherapy in Denizli, Turkey province: Three autopsy casesKurtuluş, Ayşe ; Çekal, Nurten ; Acar, Kemalettin ; Boz, Bora 
112021Energy and exergy analyses of vacuum cooling as experimental assessment: case study for boiled cauliflower (Brassica Oleracea Var)Ozturk, Hande Mutlu 
122023Estimating meat consumption based on economic indicators using linear regression analysis approach: A case study of TürkiyeMutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal 
132009Evle İlgili İşlerde Verimlilik: Kadınların Çevresel Tasarıma İlişkin Bilgi DüzeyleriKalınkara, Velittin ; Çekal, Nurten 
142017Experimental performance assessment of a vacuum cooling system through exergy analysis methodMutlu Özturk, Hande ; Hepbasli, A.
152023Film Etkili Turizm Kapsamında “Zeytin Ağacı” Dizisinin Göstergebilimsel Bir AnaliziAlkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande 
162015Franchising Sistemi Uygulanan Fast Food İşletmelerinde Örgütsel Bağlılık: Denizli ÖrneğiGörkem, Onur 
172021Gastronomi Araştırmalarına Bütüncül Bir Bakış: Bibliyometrik Bir AnalizBayram, Ümmühan ; Arıcı, Semih 
182023Gastronomi Turlarında Memnuniyet Yaratan UnsurlarBayram, Ümmühan 
192018Gastronomik Kültürel Miras Olarak Buldan GünbalıBayram, Ümmühan 
202016GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE GEÇ Mİ KALINDI ACELE Mİ EDİLİYOR?Görkem, Onur ; Sevim, Burhan