25.01. Food Processing

Organization name
25.01. Food Processing
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 1-20 of 38 (Search time: 0.02 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022ANTIOXIDANT, COLOR, AND SENSORY PROPERTIES OF APPLE JUICES COLORED WITH SAFFRON MICROCAPSULESBayram Y. ; Sagdic O.
22016Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik ÖzellikleriÖzel, Burcu ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
32020Bioactivity, physicochemical and antimicrobial properties of vinegar made from persimmon (diospyros kaki) peelsBayram, Yüksel ; Ozkan, K; Sagdic, O
42010Bornova Misketi ve Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Yetiştiriciliğin Asmanın Gelişimine, Üzüm ve Şarap Kalitesine EtkisiYeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet
52009Bornova Misketi ve Syrah Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Üretimin Asmanın Gelişimine ve Üzüm Kalitesine EtkisiYeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet
62022Characterization of Unripe Grapes (Vitis vinifera L.) and Its Use to Obtain Antioxidant Phenolic Compounds by Green ExtractionBayram, Yuksel ; Karabacak, Cigdem Elgin 
72015Climate Change And Agricultural Insurance System In TurkeyYeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir; Özevren, Şule
82018Comparing the Effects of Natural Events such as Frost and the Effects of Several Diseases and PestsYeşilyurt Er, Aysel 
92017Çörek Otunun Yağ Asitleri Bileşimi ve Sağlık Üzerine EtkileriBayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin 
102022Denizli Çal İlçesi’nde Bağcılığın Durumu, Sorunları ve Şarap Üretim PotansiyeliYeşilyurt Er, Aysel 
112018Denizli İli Bitkisel Üretim PotansiyeliElgin Karabacak, Çiğdem ; Yeşilyurt Er, Aysel 
122011The Effect of Organic and Conventional Growing of Bornova Misketi on the Quality of Grapes and WineYeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet
132004Effects of Different Leaf Fertilizers on Yield and Quality in Sunflower (Helianthus Annuus L.)Demirer, Tuncay; Özer, İrfan; Koçtürk, Murat; Yeşilyurt Er, Aysel 
142019Extraction optimization crocin pigments of saffron (Crocus sativus) using response surface methodology and determination stability of crocin microcapsulesKarasu, S.; Bayram, Yüksel ; Ozkan, K.; Sagdic, O.
152018Grape Seed Oil Components and Different Usage AreasYeşilyurt Er, Aysel ; Elgin Karabacak, Çiğdem 
162022In vitro bioaccessibility, antioxidant and antibacterial activities of three different safflower (Carthamus tinctorius L.) genotypesOzkan, Kubra; Bekiroglu, Hatice; Bayram, Yuksel ; Sagdic, Osman; Erbas, Sabri
172020The influence of backslopping on lactic acid bacteria diversity in tarhana fermentationÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Settanni, L.; Erten, H. 
182018Innovative approaches to nisin productionÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
192015İklim Değişiklikleri ve Bağcılık Üzerine EtkileriYeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir
202018KEFİR VE KEFİR TARHANASIElgin Karabacak, Çiğdem ; Bayram, Yüksel