Browsing by Author Çelik, İlyas

Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Bazı tohumların çimlendirilmesi ile açığa çıkan fitaz aktivitesindeki değişim ve ekmek kalitesi üzerine etkileriÜstün, Özlem
2011Boza üretiminde sarı leblebi unu kullanım imkanları ve karakteristik özelliklerin belirlenmesiÇelik, İlyas
2004Couscous, a traditional Turkish food product: Production method and some applications for enrichment of nutritional valueÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz
2015Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel ÖzellikleriDemiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya 
2014Effect of Cornelian Cherry Use on Physical and Chemical Properties of TarhanaIşık, Fatma ; Çelik, İlyas; Yılmaz, Yusuf 
2021EFFECTS OF HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa L.) AND POPPY (Papaver rhoeas L.) EXTRACTS ON DOUGH AND BREAD PROPERTIESÇelik, İlyas; Göncü, Ali
2005The effects of the addition of baker's yeast on the functional properties and quality of tarhana, a traditional fermented foodÇelik, İlyas; Işik, Fatma ; Şimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz
2023Evaluation of physicochemical and sensorial properties of gluten-free boza formulated with chia and quinoa floursGöncü, Ali; Kuzumoğlu, Yasemin; Vardın, Aslı Y.; Çelik, İlyas; Karaman, Ayşe D.
2020Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite ÖzellikleriÇelik, İlyas; Kuzuoğlu,Yasemin
Sep-2020Glutensiz tulumba tatlısı üretimi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesiKuzumoğlu, Yasemin
2016Gıda Ambalajlamada Son GelişmelerÇelik, İlyas; Tümer, Gözde
2014İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Kahvaltı Alışkanlıkları ve Okul Kantini İle İlişkilerinin BelirlenmesiOrhan, Ayşen; Çelik, İlyas
2020Kavun çekirdeği tozunun eriştenin bazı özelliklerine etkisiÇelik, İlyas; Pozan, Kübra
Sep-2020Tarhana üretiminde farklı mercimek unları ve boza kullanım olanaklarının araştırılmasıGöncü, Ali
2020Tulumba tatlısı yapımında çeşitli kavurga unların kullanımı ve bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesiÇelik, İlyas; Tümer, Gözde
2020Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç ve Davranış Düzeylerinin Belirlenmesi: Denizli İli ÖrneğiÇelik, İlyas; Çelik, Tansu
2013Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakesÇelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf