Issue Date | Title | Author(s) |
2003 | Bazı tohumların çimlendirilmesi ile açığa çıkan fitaz aktivitesindeki değişim ve ekmek kalitesi üzerine etkileri | Üstün, Özlem |
2011 | Boza üretiminde sarı leblebi unu kullanım imkanları ve karakteristik özelliklerin belirlenmesi | Çelik, İlyas |
2004 | Couscous, a traditional Turkish food product: Production method and some applications for enrichment of nutritional value | Çelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz |
2015 | Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri | Demiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya |
2014 | Effect of Cornelian Cherry Use on Physical and Chemical Properties of Tarhana | Işık, Fatma ; Çelik, İlyas; Yılmaz, Yusuf |
2021 | EFFECTS OF HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa L.) AND POPPY (Papaver rhoeas L.) EXTRACTS ON DOUGH AND BREAD PROPERTIES | Çelik, İlyas; Göncü, Ali |
2005 | The effects of the addition of baker's yeast on the functional properties and quality of tarhana, a traditional fermented food | Çelik, İlyas; Işik, Fatma ; Şimşek, Ömer ; Gürsoy, Oğuz |
2023 | Evaluation of physicochemical and sensorial properties of gluten-free boza formulated with chia and quinoa flours | Göncü, Ali; Kuzumoğlu, Yasemin; Vardın, Aslı Y.; Çelik, İlyas; Karaman, Ayşe D. |
2020 | Farklı Tane Unları ve Çekirdek Tozları Kullanılarak Glutensiz Lokma Tatlısı Üretimi ve Kalite Özellikleri | Çelik, İlyas; Kuzuoğlu,Yasemin |
Sep-2020 | Glutensiz tulumba tatlısı üretimi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi | Kuzumoğlu, Yasemin |
2016 | Gıda Ambalajlamada Son Gelişmeler | Çelik, İlyas; Tümer, Gözde |
2014 | İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Kahvaltı Alışkanlıkları ve Okul Kantini İle İlişkilerinin Belirlenmesi | Orhan, Ayşen; Çelik, İlyas |
2020 | Kavun çekirdeği tozunun eriştenin bazı özelliklerine etkisi | Çelik, İlyas; Pozan, Kübra |
Sep-2020 | Tarhana üretiminde farklı mercimek unları ve boza kullanım olanaklarının araştırılması | Göncü, Ali |
2020 | Tulumba tatlısı yapımında çeşitli kavurga unların kullanımı ve bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesi | Çelik, İlyas; Tümer, Gözde |
2020 | Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç ve Davranış Düzeylerinin Belirlenmesi: Denizli İli Örneği | Çelik, İlyas; Çelik, Tansu |
2013 | Use of jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus) tubers as a natural source of inulin in cakes | Çelik, İlyas; Işık, Fatma ; Gürsoy, Oğuz; Yılmaz, Yusuf |