Browsing by Author Tepe, Tolga Kağan

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not?Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan
2023Kavun ve karpuz cipsi üretiminde farklı kurutma yöntemleri ve ön işlemlerin bazı kuruma ve kalite parametreleri üzerine etkisiTepe, Tolga Kağan
Jun-2018Patates kızartmada uygulanan farklı işlemlerin akrilamid oluşumu üzerine etkisiTepe, Tolga Kağan
2020Relation Between Ergosterol and Various Mycotoxins in Different CheesesKadakal, Çetin ; Nizamoğlu, Nizam Usta; Tepe, Tolga Kağan; Arısoy, Sevda; Tepe, Begüm; Batu, Heysem Suat
2019Temperature and slice size dependences of acrylamide in potato friesTepe, Tolga Kağan; Kadakal, Çetin