Browsing by Author Tepe, Tolga Kağan
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2019 | Is ergosterol a new microbiological quality parameter in foods or not? | Kadakal, Çetin ; Tepe, Tolga Kağan |
2023 | Kavun ve karpuz cipsi üretiminde farklı kurutma yöntemleri ve ön işlemlerin bazı kuruma ve kalite parametreleri üzerine etkisi | Tepe, Tolga Kağan |
Jun-2018 | Patates kızartmada uygulanan farklı işlemlerin akrilamid oluşumu üzerine etkisi | Tepe, Tolga Kağan |
2020 | Relation Between Ergosterol and Various Mycotoxins in Different Cheeses | Kadakal, Çetin ; Nizamoğlu, Nizam Usta; Tepe, Tolga Kağan; Arısoy, Sevda; Tepe, Begüm; Batu, Heysem Suat |
2019 | Temperature and slice size dependences of acrylamide in potato fries | Tepe, Tolga Kağan; Kadakal, Çetin |