Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/48160
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Aktürk, Hatice | - |
dc.contributor.author | Çekal, Nurten | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T21:36:40Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T21:36:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.issn | 2147-8775 | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/10.21325/jotags.2019.431 | - |
dc.identifier.uri | https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/343733 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11499/48160 | - |
dc.description.abstract | Çorbalar, yemek sofralarının baş öğesidir. Midemizi ana yemeğe hazırlamagörevini üstlenirler. Bazen tek başlarına hafif bir öğün olurken, bazen de ana yemekyerine geçerler. Çalışmamız da yöresel yemekleri ve yöresel çorbaları ile ilgili ilkakla gelen isim olan Gaziantep yöresi çorbalarını ele aldık. Yapılan araştırmadanitel araştırma teknikleri uygulanmaktadır. Çalışma kapsamında içerik analizi içinwww.tripadvisor.com ve https://tr.foursquare.com/ sitelerindeki müşteri yorumlarıtercih edilmiştir. Bu bağlamda Gaziantep ilinde bulunan yiyecek içecekişletmesindeki çorba ile ilgili yorumlar ele alınmıştır. | en_US |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.relation.ispartof | Journal of Tourism and Gastronomy Studies | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.identifier.volume | 7 | en_US |
dc.identifier.issue | 2 | en_US |
dc.identifier.startpage | 1488 | en_US |
dc.identifier.endpage | 1498 | en_US |
dc.department | PAU | en_US |
dc.identifier.doi | 10.21325/jotags.2019.431 | - |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |
dc.identifier.trdizinid | 343733 | en_US |
dc.owner | Pamukkale University | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.languageiso639-1 | tr | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
crisitem.author.dept | 21.01. Gastronomy and Culinary Arts | - |
crisitem.author.dept | 21.01. Gastronomy and Culinary Arts | - |
Appears in Collections: | TR Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu / TR Dizin Indexed Publications Collection Turizm Fakültesi Koleksiyonu |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
document (5).pdf | 730.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
62
checked on Aug 24, 2024
Download(s)
46
checked on Aug 24, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.