Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/55826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYeşilyurt Er, Ayselen_US
dc.contributor.authorEngürülü, Bekiren_US
dc.date.accessioned2023-11-30T06:47:52Z-
dc.date.available2023-11-30T06:47:52Z-
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11499/55826-
dc.description3.Ulusal Toprak ve Su Kaynakları Kongresi Bildiri Kitabı, 22-24 Ekim 2013, Sayfa: 523-530.en_US
dc.language.isotren_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleSera Gazı Emisyonunun Tarıma Etkileri, Dünyada ve Ülkemizde Yapılan Çalışmalar ve Organik Tarım Uygulamalarının Rolüen_US
dc.typeConference Paperen_US
dc.authorid0000-0003-0192-2982en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Ulusal - Kurum Öğretim Elemanıen_US
item.grantfulltextnone-
item.openairetypeConference Paper-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextNo Fulltext-
item.languageiso639-1tr-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
crisitem.author.dept25.01. Food Processing-
Appears in Collections:Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu
Show simple item record



CORE Recommender

Page view(s)

48
checked on Aug 9, 2024

Google ScholarTM

Check





Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.