Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/55829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYeşilyurt Er, Ayselen_US
dc.contributor.authorEngürülü, Bekiren_US
dc.date.accessioned2023-11-30T06:52:21Z-
dc.date.available2023-11-30T06:52:21Z-
dc.date.issued2015en_US
dc.identifier.isbn1309-0550-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11499/55829-
dc.descriptionTürkiye 8. Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu, Konya. (Araştırma Makalesi) www.ziraat.selcuk.edu.tr/ojs . Selçuk Üniversitesi, Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi-A Cilt: 27 (Türkiye 8. Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu Özel Sayısı): (2015) Sayfa: 443-449en_US
dc.language.isotren_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleİklim Değişiklikleri ve Bağcılık Üzerine Etkilerien_US
dc.typeJournal Articleen_US
dc.authorid0000-0003-0192-2982en_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US
item.fulltextNo Fulltext-
item.languageiso639-1tr-
item.grantfulltextnone-
item.openairetypeJournal Article-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
crisitem.author.dept25.01. Food Processing-
Appears in Collections:Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu
Show simple item record



CORE Recommender

Google ScholarTM

Check




Altmetric


Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.