Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/59411
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ertan, Engin | - |
dc.contributor.author | Arıkan, Ezgi Okan | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-22T21:42:30Z | - |
dc.date.available | 2025-03-22T21:42:30Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://doi.org/222O406 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11499/59411 | - |
dc.description.abstract | 2020 2021 yıllarında, sarılop (Ficus carica L.) çeşit incir ağaçlarında yapılan çalışmada arazi koşullarında farklı kombinasyonlarda hazırlanan gübre ve toprak iyileştiriciler topraktan ve yapraktan uygulanmıştır. Hasat sezonda toplanan %20-22 nem oranına sahip olan kurutulmuş meyveler kalite analizlerine tabii tutulmuştur. Her uygulama grubuna ait kuru meyvelerden hasat başı, hasat ortası ve hasat sonunda numune alınarak şeker değişim değerleri incelenmiştir. Analiz kromatografik yöntemlerle yapılmış kuru meyve içeriğindeki fruktoz,glikoz ve sakkaroz miktarları tayin edilmiştir. | en_US |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.title | Farklı Organik Gübre ve Toprak İyileştiricilerinin Kuru İncir Meyvelerinde Şeker Fraksiyonlarının Değişimi Üzerine Bir Araştırma | en_US |
dc.type | Other | en_US |
dc.identifier.startpage | 0 | en_US |
dc.identifier.endpage | 20 | en_US |
dc.department | Pamukkale University | en_US |
dc.identifier.doi | 222O406 | - |
dc.relation.publicationcategory | Diğer | en_US |
dc.identifier.scopusquality | N/A | - |
dc.identifier.wosquality | N/A | - |
item.languageiso639-1 | tr | - |
item.openairetype | Other | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | No Fulltext | - |
item.grantfulltext | none | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
Appears in Collections: | TR Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu / TR Dizin Indexed Publications Collection |
CORE Recommender
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.