Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/59411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorErtan, Engin-
dc.contributor.authorArıkan, Ezgi Okan-
dc.date.accessioned2025-03-22T21:42:30Z-
dc.date.available2025-03-22T21:42:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://doi.org/222O406-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11499/59411-
dc.description.abstract2020 2021 yıllarında, sarılop (Ficus carica L.) çeşit incir ağaçlarında yapılan çalışmada arazi koşullarında farklı kombinasyonlarda hazırlanan gübre ve toprak iyileştiriciler topraktan ve yapraktan uygulanmıştır. Hasat sezonda toplanan %20-22 nem oranına sahip olan kurutulmuş meyveler kalite analizlerine tabii tutulmuştur. Her uygulama grubuna ait kuru meyvelerden hasat başı, hasat ortası ve hasat sonunda numune alınarak şeker değişim değerleri incelenmiştir. Analiz kromatografik yöntemlerle yapılmış kuru meyve içeriğindeki fruktoz,glikoz ve sakkaroz miktarları tayin edilmiştir.en_US
dc.language.isotren_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleFarklı Organik Gübre ve Toprak İyileştiricilerinin Kuru İncir Meyvelerinde Şeker Fraksiyonlarının Değişimi Üzerine Bir Araştırmaen_US
dc.typeOtheren_US
dc.identifier.startpage0en_US
dc.identifier.endpage20en_US
dc.departmentPamukkale Universityen_US
dc.identifier.doi222O406-
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US
dc.identifier.scopusqualityN/A-
dc.identifier.wosqualityN/A-
item.languageiso639-1tr-
item.openairetypeOther-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
item.cerifentitytypePublications-
Appears in Collections:TR Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu / TR Dizin Indexed Publications Collection
Show simple item record



CORE Recommender

Google ScholarTM

Check




Altmetric


Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.