Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | ANTIOXIDANT, COLOR, AND SENSORY PROPERTIES OF APPLE JUICES COLORED WITH SAFFRON MICROCAPSULES | Bayram Y. ; Sagdic O. |
2020 | Bioactivity, physicochemical and antimicrobial properties of vinegar made from persimmon (diospyros kaki) peels | Bayram, Yüksel ; Ozkan, K; Sagdic, O |
2022 | Characterization of Unripe Grapes (Vitis vinifera L.) and Its Use to Obtain Antioxidant Phenolic Compounds by Green Extraction | Bayram, Yuksel ; Karabacak, Cigdem Elgin |
2017 | Çörek Otunun Yağ Asitleri Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri | Bayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin |
2019 | Extraction optimization crocin pigments of saffron (Crocus sativus) using response surface methodology and determination stability of crocin microcapsules | Karasu, S.; Bayram, Yüksel ; Ozkan, K.; Sagdic, O. |
2022 | In vitro bioaccessibility, antioxidant and antibacterial activities of three different safflower (Carthamus tinctorius L.) genotypes | Ozkan, Kubra; Bekiroglu, Hatice; Bayram, Yuksel ; Sagdic, Osman; Erbas, Sabri |
2018 | KEFİR VE KEFİR TARHANASI | Elgin Karabacak, Çiğdem ; Bayram, Yüksel |
2017 | KEKİK UÇUCU YAĞI VE FARKLI KULLANIM ALANLAR | KARABACAK, ÇİĞDEM ELGİN ; BAYRAM, YÜKSEL |
2015 | Kurutulmuş yoğurt kurut | Karabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin ; Özakça, Sebahat; Tümer, Bedriye Davulcu ; Tümer, Emre |
2024 | Optimizing the extraction of polyphenols from Prunus spinosa L. fruit using response surface methodology and production of powders from optimized extracts by foam mat drying | Bayram, Yüksel |
2014 | Psıhalive-Haluj Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | Karabacak, Çiğdem Elgin ; Karabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Tümer, Emre; Davulcu Tümer, Bedriye |
2019 | Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi | Bayram, Yüksel ; Torlak, Yasemin ; Sağdıç, Osman |
2023 | Valorization of viticulture waste as verjuice powders: their characterization, storage stability and application in beverage formulation | Bayram, Yüksel ; Özkan, Kübra; Sagdıç, Osman |
2014 | Yediveren Üzüm Çeşidinden Elde Edilen Koruk Suyu ve Ekşisinin Geleneksel Yöntemle Yapımı, Muhafaza ve Tüketim Şekilleri. | Karabacak, Elgin Çiğdem ; Bayram, Yüksel ; Davulcu Tümer, Bedriye ; Karabacak, Hakan ; Tümer, Emre |