Browsing by Author Bayram, Yüksel

Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2022ANTIOXIDANT, COLOR, AND SENSORY PROPERTIES OF APPLE JUICES COLORED WITH SAFFRON MICROCAPSULESBayram Y. ; Sagdic O.
2020Bioactivity, physicochemical and antimicrobial properties of vinegar made from persimmon (diospyros kaki) peelsBayram, Yüksel ; Ozkan, K; Sagdic, O
2022Characterization of Unripe Grapes (Vitis vinifera L.) and Its Use to Obtain Antioxidant Phenolic Compounds by Green ExtractionBayram, Yuksel ; Karabacak, Cigdem Elgin 
2017Çörek Otunun Yağ Asitleri Bileşimi ve Sağlık Üzerine EtkileriBayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin 
2019Extraction optimization crocin pigments of saffron (Crocus sativus) using response surface methodology and determination stability of crocin microcapsulesKarasu, S.; Bayram, Yüksel ; Ozkan, K.; Sagdic, O.
2022In vitro bioaccessibility, antioxidant and antibacterial activities of three different safflower (Carthamus tinctorius L.) genotypesOzkan, Kubra; Bekiroglu, Hatice; Bayram, Yuksel ; Sagdic, Osman; Erbas, Sabri
2018KEFİR VE KEFİR TARHANASIElgin Karabacak, Çiğdem ; Bayram, Yüksel 
2017KEKİK UÇUCU YAĞI VE FARKLI KULLANIM ALANLARKARABACAK, ÇİĞDEM ELGİN ; BAYRAM, YÜKSEL 
2015Kurutulmuş yoğurt kurutKarabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin ; Özakça, Sebahat; Tümer, Bedriye Davulcu ; Tümer, Emre
2014Psıhalive-Haluj Geleneksel Gıdalar SempozyumuKarabacak, Çiğdem Elgin ; Karabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Tümer, Emre; Davulcu Tümer, Bedriye 
2019Üvez Meyvesinin Antioksidan AktivitesiBayram, Yüksel ; Torlak, Yasemin ; Sağdıç, Osman
2023Valorization of viticulture waste as verjuice powders: their characterization, storage stability and application in beverage formulationBayram, Yüksel ; Özkan, Kübra; Sagdıç, Osman
2014Yediveren Üzüm Çeşidinden Elde Edilen Koruk Suyu ve Ekşisinin Geleneksel Yöntemle Yapımı, Muhafaza ve Tüketim Şekilleri.Karabacak, Elgin Çiğdem ; Bayram, Yüksel ; Davulcu Tümer, Bedriye ; Karabacak, Hakan ; Tümer, Emre