Skip navigation
GCRIS
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Reports
Awards
Equipments
Explore by
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
Sign on to:
My GCRIS Repository
Receive email
updates
Edit Account details
Browsing by Author
Çetin Kadakal
Enter a last name
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date
Title
Author(s)
Dec-2015
Denizli bölgesinde yetiştirilen bazı üzüm çeşitlerinin resveratrol ve suda çözünen vitaminlerinin kuruma kinetiği
Dönmez, Aslı
May-2015
Denizli Çal yöresinde yetişen bazı üzüm çeşitlerinin farklı olgunlaşma evreleri ve kurytulması sonrası bazı özellikleri ile resveratrol içeriğininbelirlenmesi
Otağ, Mustafa Remzi
Jun-2019
Goji Berry (lycium barabrum l.) meyvelerinin olgunlaşma evreleri ve kurutulma sürecinde karotenoid kompozisyonundaki değişim
Şengün, Pınar
Jun-2015
Karadut(morus nıgra) suyunda toplam fenolik madde ve suda çözünen vitaminlerin ısıl parçalanma kinetiği.
Sernikli, Cemre
Sep-2012
Kurutulmuş domates, kurutulmuş biber ve biber salçasında ergosterol ve patulin düzeyi
Yassıhüyük, Nurten
Oct-2014
Kuşburnu (Rosa canina) nektarında toplam fenolik madde ve suda çözünen vitaminlerin ısıl parçalanma kinetiği
Duman, Tolga
Jun-2016
Türkiye’de yetiştirilen hünnap meyvesinin bileşimi ve meyvenin kurutulması sırasında bileşiminde meydana gelen değişimler
Yaşa, Fatma