Browsing by Author Sebahattin Nas
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
Dec-2012 | Aydın ilinde doğal olarak kurutulan, geleneksel ve endüstriyel işlenen incirlerin bazı özellikleri ve aflatoksin içerikleri | Atik, İlker |
Jan-2014 | Ege bölgesi ballarının kimyasal özellikleri | Kaplan, Hatice Betül |
Jun-2006 | Elma suyu üretiminde uygulanan işlemlerin galakturonik asit içeriğine etkisi | Arpaç, Şadiye |
Oct-2015 | Kavurma ve depolama koşullarının Bademin bazı fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri üzerine etkisi | Nizamlıoğlu, Nizam Mustafa |
2005 | Kuru incirlerin aflatoksin, patulin, ergosterol içeriği ve farklı koşullarda aflatoksinlerin parçalanma düzeyleri | Karaca, Hakan |
Jan-2014 | Kuru üzümlerde okratoksin a oluşumu ve depolama koşullarının okratoksin a düzeyine etkisi. | Şen, Levent |
Jul-2019 | Muğla ilinde üretilen balların bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri | Belli, Tülay |