Browsing by Author
Yahya Tülek
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
Jul-2006 | Alicyclobacillus acidoterrestris sporlarının değişik ortam koşullarında ısıl dayanıklılığının belirlenmesi | Ceviz, Gülin |
Dec-2012 | Bazı sebzelerde dondurma ve donmuş muhafaza sürecinde askorbik asit, beta karoten ve tekstürel değişimlerin incelenmesi | Sürel, Ceylan |
2005 | Farklı durultma proseslerinin elma suyu üretiminde fumarik asit miktarına ve bazı kalite özelliklerine etkisi | Yılmaz, Şükrü |
Dec-2017 | Farklı haşlama yöntemleri ile haşlanan brokolilerde askorbik asit, renk ve tekstür özelliklerindeki değişimin incelenmesi | Gençdağ, Esra |
Nov-2017 | Farklı kurutma yöntemlerinin kekik (origanum onites) örneklerinin kalite özellikleri üzerine etkisinin araştırılması | Kasapsaraçoğlu, Gizem |
Jan-2015 | Havuç ve kırmızıbiberin farklı kurutma yöntemleri ile kurutulması, kuruma karakteristiklerinin ve bazı kalite özelliklerindeki değişimin modellenmesi | Demiray, Engin |
Jun-2009 | Kurutma işleminde domatesin likopen, ß-karoten, askorbik asit ve renk değişim kinetiğinin belirlenmesi | Demiray, Engin |