Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/27898
Title: | Farklı diyet lifi kullanımının inek ve keçi sütü ile üretilen kefirlerin kalite özelliklerine etkisi | Other Titles: | The effect of different dietary fiber usage on qualiyt parameters of kefir produced wıth cow's and goat's mılk | Authors: | Kef, Selman | Advisors: | Arslan, Seher | Publisher: | Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü | Abstract: | Abstract Not Available | Description: | Bu tez çalışması Pamukkale Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon birimi tarafından 2016FEBE037 nolu proje ile desteklenmiştir. | URI: | https://hdl.handle.net/11499/27898 |
Appears in Collections: | Tez Koleksiyonu |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Selman Kef.pdf | 171.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
104
checked on May 12, 2025
Download(s)
36
checked on May 12, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.