Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/27898
Title: | Farklı diyet lifi kullanımının inek ve keçi sütü ile üretilen kefirlerin kalite özelliklerine etkisi | Other Titles: | The effect of different dietary fiber usage on qualiyt parameters of kefir produced wıth cow's and goat's mılk | Authors: | Kef, Selman | Advisors: | Arslan, Seher | Publisher: | Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü | Abstract: | Abstract Not Available | Description: | Bu tez çalışması Pamukkale Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon birimi tarafından 2016FEBE037 nolu proje ile desteklenmiştir. | URI: | https://hdl.handle.net/11499/27898 |
Appears in Collections: | Tez Koleksiyonu |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Selman Kef.pdf | 171.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.