Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/27898
Title: Farklı diyet lifi kullanımının inek ve keçi sütü ile üretilen kefirlerin kalite özelliklerine etkisi
Other Titles: The effect of different dietary fiber usage on qualiyt parameters of kefir produced wıth cow's and goat's mılk
Authors: Kef, Selman
Advisors: Arslan, Seher
Publisher: Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
Abstract: Abstract Not Available
Description: Bu tez çalışması Pamukkale Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon birimi tarafından 2016FEBE037 nolu proje ile desteklenmiştir.
URI: https://hdl.handle.net/11499/27898
Appears in Collections:Tez Koleksiyonu

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Selman Kef.pdf171.64 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record



CORE Recommender

Page view(s)

52
checked on May 27, 2024

Download(s)

16
checked on May 27, 2024

Google ScholarTM

Check





Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.