Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/45813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bertan, Serkan | - |
dc.contributor.editor | Biray, Nergis | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T13:22:57Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T13:22:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.isbn | 978-975-6992-97-5 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11499/45813 | - |
dc.description.abstract | Bu çalışmada UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Programı kapsamında gastronomi şehirlerinin web sayfalarını gastronomi turizmi açısından değerlendirilecektir. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Programı kapsamında Gaziantep (Türkiye), Phuket (Thailand), Burgos (Spain), Tucson (United States of America), Belém (Brazil), Bergen (Norway), Dénia (Spain), Ensenada (Mexico), Parma (Italy), Rasht (Iran), Hatay (Türkiye) ve Afyonkarahisar (Türkiye) gastronomi şehirlerinin web sayfaları incelenmiştir. Gastronomi şehirlerinin bazılarının web sayfalarında yöresel lezzetleri tam olarak belirtmedikleri, turizm değerlerini yansıtmadıkları ve bilgilere kolay bir şekilde ulaşılmadığı ortaya çıkmıştır. | en_US |
dc.description.abstract | In this study, web pages of gastronomy cities will be evaluated in terms of gastronomic tourism within the scope of UNESCO Creative Cities Network Program. As part of the UNESCO Creative Cities Network Programme, Gaziantep (Turkey), Phuket (Thailand), Burgos (Spain), Tucson (United States of America), Belém (Brazil), Bergen (Norway), Dénia (Spain), Ensenada (Mexico), Parma (Italy), Rasht (Iran), Hatay (Turkey) and Afyonkarahisar (Turkey) gastronomy cities web pages were examined. It has been revealed that some of the gastronomy cities do not fully specify the local flavors on their web pages, do not reflect their tourism values, and information is not easily accessible. | en_US |
dc.language.iso | tr | en_US |
dc.publisher | Pamukkale Üniversitesi | en_US |
dc.relation.ispartof | Uluslararası Türk Dünyası turizm, ekonomi ve kültürel miras sempozyumu; 23-24 Haziran 2022; Denizli | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | en_US |
dc.subject | Gastronomi | en_US |
dc.subject | gastronomi şehri | en_US |
dc.subject | web sayfası | en_US |
dc.subject | Gastronomy | en_US |
dc.subject | city of gastronomy | en_US |
dc.subject | web page | en_US |
dc.title | Gastronomi şehirlerinin web sayfalarının değerlendirilmesi | en_US |
dc.title.alternative | Evaluation of websites of gastronomy cities | en_US |
dc.type | Conference Object | en_US |
dc.identifier.startpage | 77 | en_US |
dc.identifier.endpage | 80 | en_US |
dc.relation.publicationcategory | Konferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanı | en_US |
dc.owner | Pamukkale University | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | Conference Object | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | tr | - |
crisitem.author.dept | 21.02. Tourism Management | - |
Appears in Collections: | Turizm Fakültesi Koleksiyonu |
CORE Recommender
Page view(s)
134
checked on Aug 24, 2024
Download(s)
158
checked on Aug 24, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.