Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/45813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBertan, Serkan-
dc.contributor.editorBiray, Nergis-
dc.date.accessioned2022-11-17T13:22:57Z-
dc.date.available2022-11-17T13:22:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.isbn978-975-6992-97-5-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11499/45813-
dc.description.abstractBu çalışmada UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Programı kapsamında gastronomi şehirlerinin web sayfalarını gastronomi turizmi açısından değerlendirilecektir. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Programı kapsamında Gaziantep (Türkiye), Phuket (Thailand), Burgos (Spain), Tucson (United States of America), Belém (Brazil), Bergen (Norway), Dénia (Spain), Ensenada (Mexico), Parma (Italy), Rasht (Iran), Hatay (Türkiye) ve Afyonkarahisar (Türkiye) gastronomi şehirlerinin web sayfaları incelenmiştir. Gastronomi şehirlerinin bazılarının web sayfalarında yöresel lezzetleri tam olarak belirtmedikleri, turizm değerlerini yansıtmadıkları ve bilgilere kolay bir şekilde ulaşılmadığı ortaya çıkmıştır.en_US
dc.description.abstractIn this study, web pages of gastronomy cities will be evaluated in terms of gastronomic tourism within the scope of UNESCO Creative Cities Network Program. As part of the UNESCO Creative Cities Network Programme, Gaziantep (Turkey), Phuket (Thailand), Burgos (Spain), Tucson (United States of America), Belém (Brazil), Bergen (Norway), Dénia (Spain), Ensenada (Mexico), Parma (Italy), Rasht (Iran), Hatay (Turkey) and Afyonkarahisar (Turkey) gastronomy cities web pages were examined. It has been revealed that some of the gastronomy cities do not fully specify the local flavors on their web pages, do not reflect their tourism values, and information is not easily accessible.en_US
dc.language.isotren_US
dc.publisherPamukkale Üniversitesien_US
dc.relation.ispartofUluslararası Türk Dünyası turizm, ekonomi ve kültürel miras sempozyumu; 23-24 Haziran 2022; Denizlien_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectGastronomien_US
dc.subjectgastronomi şehrien_US
dc.subjectweb sayfasıen_US
dc.subjectGastronomyen_US
dc.subjectcity of gastronomyen_US
dc.subjectweb pageen_US
dc.titleGastronomi şehirlerinin web sayfalarının değerlendirilmesien_US
dc.title.alternativeEvaluation of websites of gastronomy citiesen_US
dc.typeConference Objecten_US
dc.identifier.startpage77en_US
dc.identifier.endpage80en_US
dc.relation.publicationcategoryKonferans Öğesi - Uluslararası - Kurum Öğretim Elemanıen_US
dc.ownerPamukkale University-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextWith Fulltext-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeConference Object-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1tr-
crisitem.author.dept21.02. Tourism Management-
Appears in Collections:Turizm Fakültesi Koleksiyonu
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77-80.pdf367.06 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record



CORE Recommender

Page view(s)

134
checked on Aug 24, 2024

Download(s)

158
checked on Aug 24, 2024

Google ScholarTM

Check




Altmetric


Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.