Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/48160
Title: Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi
Authors: Aktürk, Hatice
Çekal, Nurten
Abstract: Çorbalar, yemek sofralarının baş öğesidir. Midemizi ana yemeğe hazırlamagörevini üstlenirler. Bazen tek başlarına hafif bir öğün olurken, bazen de ana yemekyerine geçerler. Çalışmamız da yöresel yemekleri ve yöresel çorbaları ile ilgili ilkakla gelen isim olan Gaziantep yöresi çorbalarını ele aldık. Yapılan araştırmadanitel araştırma teknikleri uygulanmaktadır. Çalışma kapsamında içerik analizi içinwww.tripadvisor.com ve https://tr.foursquare.com/ sitelerindeki müşteri yorumlarıtercih edilmiştir. Bu bağlamda Gaziantep ilinde bulunan yiyecek içecekişletmesindeki çorba ile ilgili yorumlar ele alınmıştır.
URI: https://doi.org/10.21325/jotags.2019.431
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/343733
https://hdl.handle.net/11499/48160
ISSN: 2147-8775
Appears in Collections:TR Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu / TR Dizin Indexed Publications Collection
Turizm Fakültesi Koleksiyonu

Files in This Item:
File SizeFormat 
document (5).pdf730.61 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record



CORE Recommender

Page view(s)

62
checked on Aug 24, 2024

Download(s)

46
checked on Aug 24, 2024

Google ScholarTM

Check




Altmetric


Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.