Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/53378
Title: | Yediveren Üzüm Çeşidinden Elde Edilen Koruk Suyu ve Ekşisinin Geleneksel Yöntemle Yapımı, Muhafaza ve Tüketim Şekilleri. | Authors: | Karabacak, Elgin Çiğdem Bayram, Yüksel Davulcu Tümer, Bedriye Karabacak, Hakan Tümer, Emre |
Description: | Çiğdem ELGİN KARABACAK | URI: | https://hdl.handle.net/11499/53378 |
Appears in Collections: | Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu-Adana.docx | Poster Bildiri | 26.04 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
146
checked on Aug 24, 2024
Download(s)
72
checked on Aug 24, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.