Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/53378
Title: Yediveren Üzüm Çeşidinden Elde Edilen Koruk Suyu ve Ekşisinin Geleneksel Yöntemle Yapımı, Muhafaza ve Tüketim Şekilleri.
Authors: Karabacak, Elgin Çiğdem
Bayram, Yüksel
Davulcu Tümer, Bedriye
Karabacak, Hakan
Tümer, Emre
Description: Çiğdem ELGİN KARABACAK
URI: https://hdl.handle.net/11499/53378
Appears in Collections:Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu-Adana.docxPoster Bildiri26.04 kBMicrosoft Word XMLView/Open
Show full item record



CORE Recommender

Page view(s)

146
checked on Aug 24, 2024

Download(s)

72
checked on Aug 24, 2024

Google ScholarTM

Check





Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.