Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/55853
Title: | Bornova Misketi ve Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Yetiştiriciliğin Asmanın Gelişimine, Üzüm ve Şarap Kalitesine Etkisi |
Authors: | Yeşilyurt Er, Aysel Altındişli, Ahmet |
Description: | Türkiye 4. Organik Tarım Sempozyumu Bildiriler Kitabı, sayfa: 65-69 |
URI: | https://hdl.handle.net/11499/55853 |
Appears in Collections: | Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aysel Er Ahmet Altındişli.pdf | 332.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Sorry the service is unavailable at the moment. Please try again later.
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.