Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11499/55853
Title: Bornova Misketi ve Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Yetiştiriciliğin Asmanın Gelişimine, Üzüm ve Şarap Kalitesine Etkisi
Authors: Yeşilyurt Er, Aysel
Altındişli, Ahmet
Description: Türkiye 4. Organik Tarım Sempozyumu Bildiriler Kitabı, sayfa: 65-69
URI: https://hdl.handle.net/11499/55853
Appears in Collections:Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aysel Er Ahmet Altındişli.pdf332.72 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record



CORE Recommender

Page view(s)

68
checked on May 6, 2024

Download(s)

22
checked on May 6, 2024

Google ScholarTM

Check





Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.