Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11499/55853
Title: | Bornova Misketi ve Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Yetiştiriciliğin Asmanın Gelişimine, Üzüm ve Şarap Kalitesine Etkisi | Authors: | Yeşilyurt Er, Aysel Altındişli, Ahmet |
Description: | Türkiye 4. Organik Tarım Sempozyumu Bildiriler Kitabı, sayfa: 65-69 | URI: | https://hdl.handle.net/11499/55853 |
Appears in Collections: | Çal Meslek Yüksekokulu Koleksiyonu |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aysel Er Ahmet Altındişli.pdf | 332.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
86
checked on Aug 24, 2024
Download(s)
48
checked on Aug 24, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in GCRIS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.