Browsing by Author
Çekal, Nurten
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2007 | Aşçıların Beslenme (Besin Öğeleri) Bilgi Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma | Çekal, Nurten |
2022 | COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİ | Çekal, Nurten ; Aktürk, Hatice |
2021 | Çanakkale ili sokak yiyecekleri üzerine bir araştırma | Uz, Kenan |
Jan-2021 | Denizli’ye özgü geleneksel gıdalardan isli (yanık kokulu) yoğurdun üretim ve tüketimi | Doğan, Esradeniz |
2012 | Elderly deaths associated with balneotherapy in Denizli, Turkey province: Three autopsy cases | Kurtuluş, Ayşe ; Çekal, Nurten ; Acar, Kemalettin ; Boz, Bora |
2009 | Evle İlgili İşlerde Verimlilik: Kadınların Çevresel Tasarıma İlişkin Bilgi Düzeyleri | Kalınkara, Velittin ; Çekal, Nurten |
2019 | Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi | Aktürk, Hatice ; Çekal, Nurten |
2008 | Kadınların evde iş kolaylaştırma yöntemlerine ilişkin görüşleri ve bu yöntemleri kullanma durumları | Çekal, Nurten |
2013 | A study on the satisfaction level of tourists with Turkish cuisine | Çekal, Nurten ; Ozcelik, A.O.; Surucuoglu, M.S. |
2022 | Sustainable food alternative in gastronomy: Edible insects (entomophagy) | Doğan, Esradeniz; Çekal, Nurten |
2014 | Traditional foods of Turkish cuisine | Çekal, Nurten |
Mar-2021 | Türk mutfağındaki sütlü tatlıların değerlendirilmesi ve inovasyonu | Bakan, Raşit |