Browsing by Author Çekal, Nurten

Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Aşçıların Beslenme (Besin Öğeleri) Bilgi Düzeyleri Üzerine Bir AraştırmaÇekal, Nurten 
2022COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİÇekal, Nurten ; Aktürk, Hatice 
2021Çanakkale ili sokak yiyecekleri üzerine bir araştırmaUz, Kenan
Jan-2021Denizli’ye özgü geleneksel gıdalardan isli (yanık kokulu) yoğurdun üretim ve tüketimiDoğan, Esradeniz
2012Elderly deaths associated with balneotherapy in Denizli, Turkey province: Three autopsy casesKurtuluş, Ayşe ; Çekal, Nurten ; Acar, Kemalettin ; Boz, Bora 
2009Evle İlgili İşlerde Verimlilik: Kadınların Çevresel Tasarıma İlişkin Bilgi DüzeyleriKalınkara, Velittin ; Çekal, Nurten 
2019Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesiAktürk, Hatice ; Çekal, Nurten 
2008Kadınların evde iş kolaylaştırma yöntemlerine ilişkin görüşleri ve bu yöntemleri kullanma durumlarıÇekal, Nurten 
2013A study on the satisfaction level of tourists with Turkish cuisineÇekal, Nurten ; Ozcelik, A.O.; Surucuoglu, M.S.
2022Sustainable food alternative in gastronomy: Edible insects (entomophagy)Doğan, Esradeniz; Çekal, Nurten 
2024Tarihsel süreçte Türk mutfağında yer alan şerbetlerin değerlendirilmesi ve inovasyonuOğuz, Fikriye
2014Traditional foods of Turkish cuisineÇekal, Nurten 
Mar-2021Türk mutfağındaki sütlü tatlıların değerlendirilmesi ve inovasyonuBakan, Raşit