Browsing by Author Yapar, Aydın

Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Alabalıkların (O.Mykiss w., 1792) donma ve çözünme süreleri üzerine dondurma sıcaklığı ve hava sirkülasyonunun etkileriEkinci, Raci ; Yapar, Aydın 
2016Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı DeğişimiIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2007The effect of cooking and drying on the water-soluble vitamins content of bulgurKadakal, Çetin. ; Ekinci, Raci.; Yapar, Aydın. 
2019Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackersÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2019Effect of the addition of smoked trout fillet powder to the quality properties of pastaÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2005Effect of the different levels of salt and phosphate on some emulsion attributes of the northern pike fish (Esox lucius L., 1758) fleshYapar, Aydin ; Atay, Secil
2017Effect of tomato seed supplementation on chemical and nutritional properties of tarhanaIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2006Effects of different levels of salt and phosphate on some emulsion attributes of the common carp (Cyprinus carpio L., 1758)Yapar, Aydın ; Atay, S.; Kayacier, A.; Yetim, H.
2014Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste MaterialsIşık, Fatma ; Yapar, Aydın 
Sep-2021Füme alabalık derisinin balık köftesi kaplama materyali olarak kullanımıDüzarduç, Pınar
2015MAKARNANIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLARÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2022PHYSICOCHEMICAL, MICROSTRUCTURE AND SENSORY PROPERTIES OF NOODLE ENRICHED WITH PUMPKIN (CUCURBITA MOSCHATA) POWDERÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2022Some Physicochemical and Sensory Properties of Muffin Cakes Enriched with Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) FlourÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2005Turna balığı (Esox lucius L., 1758) etinin bazı emülsiyon özelliklerine farklı konsantrasyonlarda tuz ve fosfat kullanımının etkisiYapar, Aydın ; Atay, Seçil
2005Üç farklı tür tatlı su balığı (sazan, turna, kadife) etinin emülsiyon özelliklerinin belirlenmesiAtay, Seçil