Issue Date | Title | Author(s) |
2004 | Alabalıkların (O.Mykiss w., 1792) donma ve çözünme süreleri üzerine dondurma sıcaklığı ve hava sirkülasyonunun etkileri | Ekinci, Raci ; Yapar, Aydın |
2016 | Değişik Oranlarda Salça Üretim Atıkları İlave Edilerek Üretilen Tarhanaların Oksidasyon Parametrelerinin Zamana Bağlı Değişimi | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2007 | The effect of cooking and drying on the water-soluble vitamins content of bulgur | Kadakal, Çetin. ; Ekinci, Raci.; Yapar, Aydın. |
2019 | Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackers | Özgören, Ezgi ; Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2019 | Effect of the addition of smoked trout fillet powder to the quality properties of pasta | Özgören, Ezgi ; Yapar, Aydın |
2005 | Effect of the different levels of salt and phosphate on some emulsion attributes of the northern pike fish (Esox lucius L., 1758) flesh | Yapar, Aydin ; Atay, Secil |
2017 | Effect of tomato seed supplementation on chemical and nutritional properties of tarhana | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
2006 | Effects of different levels of salt and phosphate on some emulsion attributes of the common carp (Cyprinus carpio L., 1758) | Yapar, Aydın ; Atay, S.; Kayacier, A.; Yetim, H. |
2014 | Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Tarhanas Prepared by Processed Tomato and Paprika Waste Materials | Işık, Fatma ; Yapar, Aydın |
Sep-2021 | Füme alabalık derisinin balık köftesi kaplama materyali olarak kullanımı | Düzarduç, Pınar |
2015 | MAKARNANIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLAR | Özgören, Ezgi ; Yapar, Aydın |
2022 | PHYSICOCHEMICAL, MICROSTRUCTURE AND SENSORY PROPERTIES OF NOODLE ENRICHED WITH PUMPKIN (CUCURBITA MOSCHATA) POWDER | Özgören, Ezgi ; Yapar, Aydın |
2022 | Some Physicochemical and Sensory Properties of Muffin Cakes Enriched with Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Flour | Özgören, Ezgi ; Yapar, Aydın |
2005 | Turna balığı (Esox lucius L., 1758) etinin bazı emülsiyon özelliklerine farklı konsantrasyonlarda tuz ve fosfat kullanımının etkisi | Yapar, Aydın ; Atay, Seçil |
2005 | Üç farklı tür tatlı su balığı (sazan, turna, kadife) etinin emülsiyon özelliklerinin belirlenmesi | Atay, Seçil |