Browsing by Author
İlyas Çelik
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
Jun-2006 | Çöven ekstraktının maya performansı, hamur reolojik özellikleri ve ekmek kalitesi üzerine etkisi | Çağlayanlar, Esin |
Mar-2019 | Erişte üretiminde kavun çekirdeği tozu kullanımı ve bazı özelliklerinin belirlenmesi | Pozan, Kübra |
Sep-2012 | Farklı yöntemlerle kurutularak elde edilen boza tozunun hamur reolojik ve ekmek kalitesi üzerine etkisi | Pala, Aslıhan |
Sep-2015 | ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ BAKLA EZME TOZUNUN EKMEK YAPIMINDA KULLANIMI VE KALİTE KRİTERLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ | Erdemir, Zeynep Şeyda |
Aug-2009 | Lavaş ekmeğine farklı seviyelerde keten (Linum usitatissimum) tohum unu katkılamasının hamur ve ekmek özellikleri üzerine etkisi, omega 3, omega 6 ve lignan açısından değişimin belirlenmesi | Borlu, Melike Huri |
Sep-2017 | Lokma ve tulumba tatlısı üretiminde kavurga unu kullanım imkânının araştırılması ve bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesi | Tümer, Gözde |
Sep-2012 | Milföy üretiminde katı yağ miktarının azaltılması ve gliserol ilavesinin ürün kalite özellikleri üzerine etkisi | Seyrekoğlu, Ezgi Ece |