Browsing by Author Ramazan Gökçe
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
Feb-2008 | Bazı baharat uçucu yağlarının antimikrobiyal özellikleri | Cerit, Latife Sinem |
Nov-2017 | Bazı yabani meyve ekstraktları ile muamele edilen kuzu etlerinin modifiye atmosferde ambalajlama ile muhafazası | Akcan, Tolga |
2005 | Değişik yöntemlerle marine edilmiş kanatlı etlerinin kimyasal, mikrobiyolojik, tekstürel ve duyusal özellikleri | Ergezer, Haluk |
Jul-2006 | Farklı kaplama formulasyonları ile kaplanmış tavuk köftelerinin duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri | Akgün, Ali Aytaç |
Mar-2013 | Keçi etlerinin sucuk üretiminde değerlendirilmesi | Atik, Azize |
Jan-2018 | Kuru olgunlaştırma yönteminin taze sığır etlerinin fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerine etkisi | Atış Karaduman, Tuğba |
Jan-2018 | Transglutaminaz enzimi ve gıda endüstrisinde kullanımı | Özbörü, Deniz |