Showing results 21 to 33 of 33
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye? | Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk |
2018 | Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extracts | Özünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. |
2019 | İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk |
2018 | Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi | Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akcan, Tolga |
2019 | Kızılcık (cornus mas) ekstresi ilaveli pişirilmiş köftelerin donmuş muhafazası sırasında fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi | Elgin, Şeyma |
Jun-2019 | Macar salamı üretiminde kurutulmuş istiridye mantarı (pleurotos ostreaus) kullanım olanakları | Özünlü, Orhan |
2020 | Macar Salamı Üretiminde Kurutulmuş İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreaus) Kullanım Olanakları | Ergezer, Haluk |
2022 | Meşe palamut unu kullanımının köftelerin kalite karakteristikleri üzerine etkileri | Önel, Ecem |
2020 | Moisture management and antimicrobial performance of collagen peptide enriched knitted fabrics | Soydan, Ali Serkan ; Karakan Günaydın, Gizem ; Ergezer, Haluk ; Palamutcu, Sema |
2019 | Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef patties | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Akcan, T. |
2020 | Possibilities of using dried oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in the production of beef salami | Özünlü, O.; Ergezer, Haluk |
2018 | Production of bone broth Powder with spray drying using three different carrier agents | Ergezer, Haluk ; Yeliz, K.; Orhan, O. |
2019 | The strategies of developing healthy meat products | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan |