Browsing by Author Ergezer, Haluk

Showing results 21 to 33 of 33 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?Gökçe, Ramazan ; Ergezer, Haluk 
2018Improving physicochemical, antioxidative and sensory quality of raw chicken meat by using acorn extractsÖzünlü, O.; Ergezer, Haluk ; Gökçe, R. 
2019İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay ÜretimiÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk 
2018Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin EtkisiErgezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akcan, Tolga
2019Kızılcık (cornus mas) ekstresi ilaveli pişirilmiş köftelerin donmuş muhafazası sırasında fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesiElgin, Şeyma
Jun-2019Macar salamı üretiminde kurutulmuş istiridye mantarı (pleurotos ostreaus) kullanım olanaklarıÖzünlü, Orhan
2020Macar Salamı Üretiminde Kurutulmuş İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreaus) Kullanım OlanaklarıErgezer, Haluk 
2022Meşe palamut unu kullanımının köftelerin kalite karakteristikleri üzerine etkileriÖnel, Ecem
2020Moisture management and antimicrobial performance of collagen peptide enriched knitted fabricsSoydan, Ali Serkan ; Karakan Günaydın, Gizem ; Ergezer, Haluk ; Palamutcu, Sema 
2019Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef pattiesÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Akcan, T.
2020Possibilities of using dried oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in the production of beef salamiÖzünlü, O.; Ergezer, Haluk 
2018Production of bone broth Powder with spray drying using three different carrier agentsErgezer, Haluk ; Yeliz, K.; Orhan, O. 
2019The strategies of developing healthy meat productsÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan