Browsing by Author Mutlu Öztürk, Hande

Showing results 1 to 20 of 23  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Approaches to conservation of gastronomic heritage in the process of industry 4.0 and climate changeOzturk, H.M. 
2011Comparison of vacuum cooling with conventional cooling for purslaneMutlu Özturk, Hande ; Özturk, Harun Kemal ; Kocar, G.
2023Determination and evaluation of parameters affecting tourism revenue by machine learning methodsMutlu Öztürk, Hande ; Güler, Özgür; Polat, Olcay 
2021Energy and exergy analyses of vacuum cooling as experimental assessment: case study for boiled cauliflower (Brassica Oleracea Var)Ozturk, Hande Mutlu 
2023Estimating meat consumption based on economic indicators using linear regression analysis approach: A case study of TürkiyeMutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal 
2017Experimental performance assessment of a vacuum cooling system through exergy analysis methodMutlu Özturk, Hande ; Hepbasli, A.
2023Film Etkili Turizm Kapsamında “Zeytin Ağacı” Dizisinin Göstergebilimsel Bir AnaliziAlkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande 
Apr-2019Gastronomi ve mutfak sanatları alanında öğrenim gören öğrencilerin yaratıcı düşünme düzeylerinin incelenmesiBoz, Nurgül
2019Hidrolik Santrallerin Turizm ve Kültürel Mirası Üzerine EtkisiMutlu Öztürk, Hande ; Öztürk, Harun Kemal 
2020Importance of creativity and innovation for gastronomy and business tourismBoz N.; Ozturk H.M. 
2020Information security awareness in tourism enterprises: Case of Turkish manager opinionsYağci K. ; Akçay S.; Efendi M.; Öztürk H.M.
2018İthal Gıda Ürünü Kullanımının Yöresel Lezzetler Üzerine EtkisiGörkem, Onur ; Öztürk, Hande Mutlu 
2022Kabin Tipi Kurutucularda Güneş Enerjisi ile Kayısı KurutulmasıÖztürk, Harun Kemal ; Mutlu Öztürk, Hande 
2020Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Bakım Yönetimi Uygulamalarına Bakışı: Denizli’de Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri ÖrneğiÖztürk, Hande Mutlu ; Meran, Cemal 
2020Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Yaratıcılık EngelleriMutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap 
2019Life-Cycle Cost, Cooling Degree Day, and Carbon Dioxide Emission Assessments of Insulation of Refrigerated Warehouses Industry in TurkeyMutlu Özturk, Hande ; Dombaycı, Ömer Altan ; Caliskan, H.
2020Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Çevre Kimliklerinin Belirlenmesine Yönelik Bir AraştırmaAlkaya, Serap ; Mutlu Öztürk, Hande ; Yağcı, Kamil 
2019Maintenance and maintenance management systems in accommodationÖztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal 
2017Microbial analysis of meatballs cooled with vacuum and conventional coolingÖztürk, Hande Mutlu ; Öztürk, Harun Kemal ; Kocar, G
2020Otel İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin "Stajyer" Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor AnaliziMutlu Öztürk, Hande ; Alkaya, Serap