Browsing by Author Özgören, Ezgi

Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Aflatoxin M1 contaminations in mouldy cheeseÖzgören, Ezgi ; Kemal Seçkin, A.
Mar-2019Balık eti kullanımının makarnanın kalite özelliklerine etkisiÖzgören, Ezgi 
2022Bamya tohumu unu ile zenginleştirilmiş glutensiz keklerin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesiÖzgören, Ezgi ; Şahan, Altan
2008Body fat distribution in childhood obesity: Association with metabolic risk factorsSemiz, Serap ; Özgören, E. ; Sabir, Nuran ; Semiz, E.
2018CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİÖzgören, Ezgi ; Kaplan, Hatice Betül ; Tüfekçi, Senem 
2024A classification based on support vector machines for monitoring avocado fruit qualityElbi, Mehmet Doğan ; Çapraz, Ezgi Özgören ; Şahin, Emre ; Koyuncuoğlu, Mehmet Ulaş ; Tuncer, Can
2022Comparison of quality characteristics of muffins produced with einkorn, whole grain and white wheat floursIşık, Fatma ; Özgören, Ezgi ; Sola, Yağmur
2019Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackersÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma ; Yapar, Aydın 
2019Effect of the addition of smoked trout fillet powder to the quality properties of pastaÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2023İlkel buğday çeşitleri [dinkel (Triticum spelta), siyez (Triticum monococcum) ve kavılca (Triticum dicoccum)] kullanılarak üretilen tulumba tatlılarının bazı kalite özellikleriÖzgören, Ezgi ; Işık, Fatma 
2015MAKARNANIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNE YÖNELİK YAKLAŞIMLARÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2022PHYSICOCHEMICAL, MICROSTRUCTURE AND SENSORY PROPERTIES OF NOODLE ENRICHED WITH PUMPKIN (CUCURBITA MOSCHATA) POWDERÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2022Some Physicochemical and Sensory Properties of Muffin Cakes Enriched with Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) FlourÖzgören, Ezgi ; Yapar, Aydın 
2012Türkiye'de Ticari Ölçekte Üretilen Bazı Küflü Peynirlerin Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiÖzgören, Ezgi ; Seçkin, A. Kemal