Browsing by Author Zehir Şentürk, Duygu
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2018 | Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler | Şimşek, Ömer ; Zehir, Duygu |
2024 | Ekşi hamur fermantasyonunda laktik asit bakteri glukonatransferazlarının rolünün ve teknolojik öneminin belirlenmesi | Zehir Şentürk, Duygu |
2022 | Exopolysaccharides Produced by Lactic Acid Bacteria and Their Therapeutic Effects | Şentürk, D.Z. ; Uçar, T.; Şimşek, Ö. |
2024 | Optimization of 4,6-α and 4,3-α-Glucanotransferase Production in Lactococcus lactis and Determination of Their Effects on Some Quality Characteristics of Bakery Products | Nicin, Ramazan Tolga; Zehir-Şentürk, Duygu ; Özkan, Busenur; Göksungur, Yekta; Şimsek, Ömer |
2020 | Structural and technological characterization of ropy exopolysaccharides produced by Lactobacillus plantarum strains isolated from Tarhana. | Zehir, Şentürk Duygu ; Dertli, E.; Erten, H. ; Şimşek, Ömer |