Browsing by Author Gökalp, Hüsnü Yusuf

Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Afyon' da büyük kapasiteli et işletmelerinde üretilen sucuk örneklerinin bazı mikrobiyolojik özelliklerinin periyodik olarak belirlenmesiÇon, Ahmet Hilmi ; Doğu, Mebrure; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1998Bazı baharat uçucu yağlarının çeşitli bakterilere karşı antimikrobiyal etkisiÇon, Ahmet Hilmi ; Ayar, Ahmet; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1997Belirli kapasitedeki tavuk kesimhanelerinin kesim açısından optimizasyonu, kesimhane ve kesim teknolojisinin son ürünün mikrobiyolojik kalitesi açısından değerlendirilmesiAydın, Caner
1997Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC studyAktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1996Effects of different fruits and storage periods on microbiological qualities of fruit-flavored yogurt produced in TurkeyÇon, A.H.; Çakmakçi, S.; Çaglar, A. ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1994Et Teknolojisinde Donma ve Çözülme Zamanı Donmuş ve Diğer Etlerin Model Sistemlerde Emülsiyon ve Kalorimetrik Özelliklerinin TespitiGökalp, Hüsnü Yusuf; Tülek, Yahya 
1998Manda ve inek sütlerinden Afyon kaymağı üretimi ve üretilen kaymakların bazı özelliklerinin belirlenmesiYılmaz, Merih
1995The possibility of using fluid whey in comminuted meat products: capacity and viscosity of the model emulsions prepared using whey and muscle proteinsZorba, O.; Yetim, H.; Özdemir, S.; Gökalp, Hüsnü Yusuf
2000Production of bacteriocin-like metabolites by lactic acid cultures isolated from sucuk samplesÇon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1998Some characteristics of lactic acid bacteria present in commercial sucuk samplesYaman, Ahmet; Gökalp, Hüsnü Yusuf; Çon, Ahmet Hilmi 
1998Stability of model emulsions prepared using whey and muscle proteinsZorba, O.; Özdemir, S.; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1996Sucuktan izole ve identifiye edilen antagonistik aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin bir kısım metabolit aktivitelerinin araştırılmasıYaman, Ahmet
1998Türkiye pazarındaki sucukların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleriÇon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
1997Türkiye'nin kırmızı et üretim potansiyeli, politikası ve Avrupa Birliği'ne göre yönlendirilmesiYıkılmaz, Hakan
1997Yaşlı yumurta tavuk karkaslarının değişik etlerinin taze ve dondurarak depolandıktan sonra farklı tuz ve fosfat ilavesi ile oluşturulan emülsiyonlarının çeşitli özellikleriKaya, Seher