Issue Date | Title | Author(s) |
2002 | Afyon' da büyük kapasiteli et işletmelerinde üretilen sucuk örneklerinin bazı mikrobiyolojik özelliklerinin periyodik olarak belirlenmesi | Çon, Ahmet Hilmi ; Doğu, Mebrure; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1998 | Bazı baharat uçucu yağlarının çeşitli bakterilere karşı antimikrobiyal etkisi | Çon, Ahmet Hilmi ; Ayar, Ahmet; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1997 | Belirli kapasitedeki tavuk kesimhanelerinin kesim açısından optimizasyonu, kesimhane ve kesim teknolojisinin son ürünün mikrobiyolojik kalitesi açısından değerlendirilmesi | Aydın, Caner |
1997 | Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC study | Aktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1996 | Effects of different fruits and storage periods on microbiological qualities of fruit-flavored yogurt produced in Turkey | Çon, A.H.; Çakmakçi, S.; Çaglar, A. ; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1994 | Et Teknolojisinde Donma ve Çözülme Zamanı Donmuş ve Diğer Etlerin Model Sistemlerde Emülsiyon ve Kalorimetrik Özelliklerinin Tespiti | Gökalp, Hüsnü Yusuf; Tülek, Yahya |
1998 | Manda ve inek sütlerinden Afyon kaymağı üretimi ve üretilen kaymakların bazı özelliklerinin belirlenmesi | Yılmaz, Merih |
1995 | The possibility of using fluid whey in comminuted meat products: capacity and viscosity of the model emulsions prepared using whey and muscle proteins | Zorba, O.; Yetim, H.; Özdemir, S.; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
2000 | Production of bacteriocin-like metabolites by lactic acid cultures isolated from sucuk samples | Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1998 | Some characteristics of lactic acid bacteria present in commercial sucuk samples | Yaman, Ahmet; Gökalp, Hüsnü Yusuf; Çon, Ahmet Hilmi |
1998 | Stability of model emulsions prepared using whey and muscle proteins | Zorba, O.; Özdemir, S.; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1996 | Sucuktan izole ve identifiye edilen antagonistik aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin bir kısım metabolit aktivitelerinin araştırılması | Yaman, Ahmet |
1998 | Türkiye pazarındaki sucukların bazı kimyasal ve mikrobiyolojik nitelikleri | Çon, Ahmet Hilmi ; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
1997 | Türkiye'nin kırmızı et üretim potansiyeli, politikası ve Avrupa Birliği'ne göre yönlendirilmesi | Yıkılmaz, Hakan |
1997 | Yaşlı yumurta tavuk karkaslarının değişik etlerinin taze ve dondurarak depolandıktan sonra farklı tuz ve fosfat ilavesi ile oluşturulan emülsiyonlarının çeşitli özellikleri | Kaya, Seher |