Yeler, H. B.
Kaplan, H. B.
Yeler, H. Betül
Kaplan, H. Betül
Yeler, H.B.
Gıda Kimyası
Doğal Renk Maddeleri
Ekstraksiyon Teknikleri
Date issued
Type
Fulltext
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.012 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
1 | 2018 | CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ | Özgören, Ezgi ; Kaplan, Hatice Betül ; Tüfekçi, Senem |
2 | Jan-2014 | Ege bölgesi ballarının kimyasal özellikleri | Kaplan, Hatice Betül |
3 | Mar-2021 | Kırmızı pancar ve üzüm kabuğundan farklı ekstraksiyon koşullarında boyar madde üretimi | Yeler, Hatice Betül |
Claim Researcher Page
Check the encrypted string of this email, put the correct string in the box below and click "Go" to validate the email and claim this profile.
Emails: h b e t * * * @ * * * * * * u . t r