Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Examining Mountaineering as an Outdoor Leisure Activity: A Qualitative Study | Ertaş, Mehmet |
2022 | Kadın Çalışanların Turizm Sektöründen Ayrılma Nedenleri: Keşifsel Bir Araştırma | Koç, Burcu ; Uşaklı, Ahmet |
2020 | Sosyal Taşıma Kapasitesi: Doğu Karadeniz Bölgesi Üzerine Bir Değerlendirme | Bulut, Zehra; Yaylı, Ali; Bayram, Murat |
2019 | Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesi | Aktürk, Hatice ; Çekal, Nurten |
2021 | Helal Turizmin Gayrimüslim Bakış Açısı ile Değerlendirilmesi: İstanbul’u Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir Araştırma | Şimşek, Enver; Soydaş, Muhammet Emin |
2021 | Gastronomi Araştırmalarına Bütüncül Bir Bakış: Bibliyometrik Bir Analiz | Bayram, Ümmühan ; Arıcı, Semih |
2022 | Küçük ve Orta Ölçekli Konaklama İşletmelerinde Girişimcilik Yöneliminin İşletme Performansına Etkisi | Koç, Burcu ; Yazıcıoğlu, İrfan |
2021 | İş Güvencesi Memnuniyeti ve Çeşitli Değişkenlerin İşten Ayrılma Niyetine EtkilerininLojistik Regresyon Analizi İle İncelenmesi | Alkaya, Serap ; Ehtiyar, V. Rüya |
2022 | COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİ | Çekal, Nurten ; Aktürk, Hatice |
2020 | Turistlerin Terör Riski Algısı ve Riskle Başa Çıkma Davranışları | Özgen, Işıl; Can, Burçin |
2022 | Otellerin Sosyal Medya Durum Analizi: Avrupa’daki Beş Destinasyon Örneği | Albayrak, Tahir; Kılıçarslan, Özge |
2021 | MOTOSİKLET KULLANIMINDA RİSK ALMA DAVRANIŞLARI ÖLÇEĞİ: TÜRKÇEYE UYARLAMA ÇALIŞMASI | Can, Burçin ; Ertaş, Mehmet |
2019 | Eski mezopotamya yazılı kaynaklarında mušen / işşuru “kuş” ve sembolizmi üzerine bir değerlendirme | Arçın, Şeyma Ay |
2022 | Traveling in the time of risk: The impact of vaccination on Turkish travellers | Kırlar-Can B. ; Ertaş M. |
2022 | ATTITUDES IN TOURISM AND TRAVELING AS A TOOL/INSTRUMENT FOR ATTITUDE CHANGE | Yozukmaz N.; Kiliç B. |
2022 | DOOMSDAY IN ŞİRİNCE | Aktaş G. ; Kırlar Can, Burçin |
2020 | Influential factors in the process of co-creation experiences in the tourism industry | Bertan, S. |
2021 | Community Development, Frustration and Overtourism | Koç, Burcu ; Küçükergin, Kemal Gürkan |
2022 | Could similar clusters have different perceptions? Motivation segmenting of local food festival | Kılıçarslan Ö. ; Kılıçarslan D. |
2023 | “Hotel backyard”: hoteliers’ perspectives on hotel suicides | Kırlar-Can B. ; Ertaş M. |