Turizm Fakültesi Koleksiyonu Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 230
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Examining Mountaineering as an Outdoor Leisure Activity: A Qualitative StudyErtaş, Mehmet 
2022Kadın Çalışanların Turizm Sektöründen Ayrılma Nedenleri: Keşifsel Bir AraştırmaKoç, Burcu ; Uşaklı, Ahmet
2020Sosyal Taşıma Kapasitesi: Doğu Karadeniz Bölgesi Üzerine Bir DeğerlendirmeBulut, Zehra; Yaylı, Ali; Bayram, Murat 
2019Gaziantep Mutfağına Özgü Çorbalara İlişkin Müşteri Değerlendirmelerinin İncelenmesiAktürk, Hatice ; Çekal, Nurten 
2021Helal Turizmin Gayrimüslim Bakış Açısı ile Değerlendirilmesi: İstanbul’u Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir AraştırmaŞimşek, Enver; Soydaş, Muhammet Emin 
2021Gastronomi Araştırmalarına Bütüncül Bir Bakış: Bibliyometrik Bir AnalizBayram, Ümmühan ; Arıcı, Semih 
2022Küçük ve Orta Ölçekli Konaklama İşletmelerinde Girişimcilik Yöneliminin İşletme Performansına EtkisiKoç, Burcu ; Yazıcıoğlu, İrfan
2021İş Güvencesi Memnuniyeti ve Çeşitli Değişkenlerin İşten Ayrılma Niyetine EtkilerininLojistik Regresyon Analizi İle İncelenmesiAlkaya, Serap ; Ehtiyar, V. Rüya
2022COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİÇekal, Nurten ; Aktürk, Hatice 
2020Turistlerin Terör Riski Algısı ve Riskle Başa Çıkma DavranışlarıÖzgen, Işıl; Can, Burçin 
2022Otellerin Sosyal Medya Durum Analizi: Avrupa’daki Beş Destinasyon ÖrneğiAlbayrak, Tahir; Kılıçarslan, Özge 
2021MOTOSİKLET KULLANIMINDA RİSK ALMA DAVRANIŞLARI ÖLÇEĞİ: TÜRKÇEYE UYARLAMA ÇALIŞMASICan, Burçin ; Ertaş, Mehmet 
2019Eski mezopotamya yazılı kaynaklarında mušen / işşuru “kuş” ve sembolizmi üzerine bir değerlendirmeArçın, Şeyma Ay 
2022Traveling in the time of risk: The impact of vaccination on Turkish travellersKırlar-Can B. ; Ertaş M. 
2022ATTITUDES IN TOURISM AND TRAVELING AS A TOOL/INSTRUMENT FOR ATTITUDE CHANGEYozukmaz N.; Kiliç B.
2022DOOMSDAY IN ŞİRİNCEAktaş G. ; Kırlar Can, Burçin 
2020Influential factors in the process of co-creation experiences in the tourism industryBertan, S. 
2021Community Development, Frustration and OvertourismKoç, Burcu ; Küçükergin, Kemal Gürkan
2022Could similar clusters have different perceptions? Motivation segmenting of local food festivalKılıçarslan Ö. ; Kılıçarslan D.
2023“Hotel backyard”: hoteliers’ perspectives on hotel suicidesKırlar-Can B. ; Ertaş M. 
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 230