Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | How destructive are negative tourist-to-tourist interactions despite the mitigating effect of optimism? | Koç B. ; Küçükergi?n K.G.; Dimanche F. |
2022 | Innovativeness and corporate social responsibility in hospitality and tourism family firms: The role of family firm psychological capital | Randolph R.V.; Memili E.; Koç B. ; Young S.L.; Yildirim-Öktem Ö.; Sönmez S. |
2022 | Tourists' risk perception, travel behaviour and behavioural intention during the COVID-19 | Ertas, Mehmet ; Kirlar-Can, Burcin |
2024 | How much similarity is good? The effect of similarity and crowding on place satisfaction | Kucukergin, Kemal Gurkan; Koc, Burcu |
2022 | Soccer matches as a serious leisure activity: the effect on fans' life satisfaction and psychological well-being | Ertas, Mehmet |
2021 | EVENT MOTIVES AND DEMOGRAPHIC CHARACTERISTICS: CASE OF 14TH TURKEY KOC SPORTS FEST UNIVERSITY GAMES | Ozdipciner, Nuray Selma ; Aktas, Eylin ; Ceylan, Seher |
2021 | Understanding the philosophy of tourism education: A perspective study in Turkey | Kirlar-Can, Burcin ; Ertas, Mehmet ; Kozak, Metin |
2021 | Effects of crisis on crisis management practices: a case from Turkish tourism enterprises | Ertas, Mehmet ; Sel, Zehra Gokce; Kirlar-Can, Burcin ; Tutuncu, Ozkan |
2021 | Energy and exergy analyses of vacuum cooling as experimental assessment: case study for boiled cauliflower (Brassica Oleracea Var) | Ozturk, Hande Mutlu |
2022 | Attracting tourists with online sensory marketing: A case of Pamukkale | Yozukmaz, Nisan |
2022 | Konaklama sektöründe gelir yönetimi uygulamaları ve hizmet kalitesi: Denizli örneği | Soydaş, Muhammet Emin ; Demirbaş, Şule |
2022 | Termal turizm araştırmaları: bir literatür analizi | Özdipçiner, Nuray Selma ; Arğun, Seher |
2022 | Gastronomi şehirlerinin web sayfalarının değerlendirilmesi | Bertan, Serkan |
2022 | Hava sporları deneyimlerinin memnuniyete etkileri: Pamukkale örneği | Akçakaya, Sena; Bertan, Serkan |
2020 | Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0 | Mutlu Öztürk, Hande |
2020 | Rekreatif Amaçlı Seyahat Eden Motosiklet Kullanıcılarının Sosyal Kimlikleri Üzerine Bir Ölçek Geliştirme Çalışması | Ertaş, Mehmet |
2020 | Konaklama İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Algılanan Engeller ve Teşvikler | Koç, Burcu ; Yazıcıoğlu, İrfan |
2020 | The Importance of Information Security in Travel Enterprises: Kuşadası Case | Yağcı, Kamil ; Akçay, Süreyya; Efendi, Mahmut |
2020 | Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Bakım Yönetimi Uygulamalarına Bakışı: Denizli’de Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Örneği | Öztürk, Hande Mutlu ; Meran, Cemal |
2020 | Understanding the Effects of COVID-19 Pandemic on the Tourism Industry | Ertaş, Mehmet ; Yağcı, Kamil |