Showing results 21 to 35 of 35
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Evaluating food additives as antifungal agents against Monilinia fructicola in vitro and in hydroxypropyl methylcellulose-lipid composite edible coatings for plums | Karaca, Hakan ; Pérez-Gago, M.B.; Taberner, V.; Palou, L. |
Apr-2018 | Farklı besiyeri ortamlarında şelat ajanlarının kullanımıyla aspergillus flavus gelişimi ve aflatoksin üretiminin önlenmesi | Günaydın, Şule |
Jul-2021 | Farklı ceviz çeşitlerinin yağ oksidasyonu üzerine depolama koşulları ve paketleme tekniğinin etkisi | Yurdunuseven Yıldız, Aysun |
2022 | First report on the presence of aflatoxins in fig seed oil and the efficacy of adsorbents in reducing aflatoxin levels in aqueous and oily media | Senturk, Seyda; Karaca, Hakan |
2020 | Growth and aflatoxin production of Aspergillus flavus in fig-based medium: Effect of minerals and chelating agents | Gunaydin, S; Karaca, Hakan |
2023 | Industry 4.0 technologies in agri-food sector and their integration in the global value chain: A review | Sentürk, Seyda; Şentürk, Fatmana ; Karaca, Hakan |
2011 | The influence of plastic composition and ventilation area on ozone diffusion through some food packaging materials | Karaca, Hakan ; Smilanick, J.L. |
2005 | Kuru incirlerin aflatoksin, patulin, ergosterol içeriği ve farklı koşullarda aflatoksinlerin parçalanma düzeyleri | Karaca, Hakan |
2015 | Küf Gelişimi ve Mikotoksin Oluşumunun Kontrolünde Doğal Bitki Ekstraktlarının Kullanımı | Günaydın, Şule; Karaca, Hakan |
2019 | Modifiye atmosfer paketleme tekniğinin ceviz meyvesinde kullanımı ve ürün kalitesi üzerine etkisi | Güler, Buse |
2008 | Mycotoxins in dried figs | Karaca, Hakan ; Nas, Sebahattin |
2010 | Mycotoxins: Contamination of dried fruits and degradation by ozone | Karaca, H. ; Velioglu, Y.S.; Nas, Sebahattin |
2023 | Obtaining an aflatoxin-free and high-alcohol-content product using contaminated dried figs | Şentürk, Seyda; Karaca, Hakan |
2024 | The protective role of shell, packaging technique and storage temperature in lipid oxidation in walnuts of different varieties | Yurdunuseven, Yildiz, A. ; Karaca, H. |
2011 | Remediation of fungicide residues on fresh produce by use of gaseous ozone | Walse, S.S.; Karaca, Hakan |