Browsing by Author
Özünlü, Orhan
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Donmuş muhafaza edilen pişmiş sığır köftelerinde doğal antioksidan olarak kızılcık (Cornus mas) ekstraktının kullanımı | Elgin, Şeyma; Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk |
2021 | EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATIO KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBES | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Demiray, Engin ; Gökçe, Ramazan |
- | Effects of ozone treatment on microbiological quality and physicochemical properties of Turkey breast meat | Ayrancı, Ufuk Gökçe ; Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Karaca, Hakan |
2023 | Farklı et örneklerinin atmosferik ve modifiye atmosfer paketlenmesinde kullanılan tazelik indikatörü doğal ve yapay boyalar | Özünlü, Orhan |
2019 | İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk |
Jun-2019 | Macar salamı üretiminde kurutulmuş istiridye mantarı (pleurotos ostreaus) kullanım olanakları | Özünlü, Orhan |
2024 | Nugget üretiminde farklı oranlarda beyaz şerit problemli tavuk göğüs etinin kullanımı | Özünlü, Orhan; Yüksel, Fazilet Ceyda; Ergezer, Haluk |
2019 | Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef patties | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Akcan, T. |
2019 | The strategies of developing healthy meat products | Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan |