Browsing by Author Özünlü, Orhan

Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2021EFFECT OF DIFFERENT TEMPERATURE ON REHYDRATIO KINETICS OF CHICKEN BREAST MEAT CUBESÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Demiray, Engin ; Gökçe, Ramazan 
-Effects of ozone treatment on microbiological quality and physicochemical properties of Turkey breast meatAyrancı, Ufuk Gökçe ; Özünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Karaca, Hakan 
2023Farklı et örneklerinin atmosferik ve modifiye atmosfer paketlenmesinde kullanılan tazelik indikatörü doğal ve yapay boyalarÖzünlü, Orhan
2019İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay ÜretimiÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk 
Jun-2019Macar salamı üretiminde kurutulmuş istiridye mantarı (pleurotos ostreaus) kullanım olanaklarıÖzünlü, Orhan
2024Nugget üretiminde farklı oranlarda beyaz şerit problemli tavuk göğüs etinin kullanımıÖzünlü, Orhan; Yüksel, Fazilet Ceyda; Ergezer, Haluk 
2019Physico-chemical parameters and acceptability and of spleentreated beef pattiesÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akdoğan, Abdullah ; Akcan, T.
2019The strategies of developing healthy meat productsÖzünlü, Orhan; Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan