Browsing by Author Aydın Yapar
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
Mar-2019 | Balık eti kullanımının makarnanın kalite özelliklerine etkisi | Özgören, Ezgi |
Jun-2013 | Balık filetolarının kaplanmasında salça üretim atıklarının kullanımı | Aldemir, Özlem |
Aug-2006 | Ekmek zenginleştirmede protein kaynağı olarak balık etinin kullanımı | Dursun, Seda |
Oct-2018 | Farklı bileşim ve üretim yöntemleri kullanılarak balık cipsi üretimi | Büyüksaraç, Fatmanur |
2017 | İşlenmiş et ürünlerinde oksidatif ve mikrobiyolojik bozulmanın kontrolü için kullanılan doğal ve sentetik maddeler ile bunların etki mekanizmaları | Hailili, Parouke |
Oct-2018 | Kaplanmış balık filetosu üretiminde havuç ve portakal posasının kullanımı | Yüce, Figen |
Jul-2013 | Salça üretim atıklarının tarhana üretiminde kullanımı | Işık, Fatma |
Sep-2008 | Tarhana üretiminde balık etinin kullanımı | Erdem, Emine |