25.01. Food Processing

Organization name
25.01. Food Processing
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 21-37 of 37 (Search time: 0.007 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
212019A Natural Way of Food Preservation: Bacteriocins and Their ApplicationsKaya, HI; Ozel, B ; Simsek, O
222017Nisinin Sinerjistik Antimikrobiyel EtkisiÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer 
232024Optimizing the extraction of polyphenols from Prunus spinosa L. fruit using response surface methodology and production of powders from optimized extracts by foam mat dryingBayram, Yüksel 
242014Psıhalive-Haluj Geleneksel Gıdalar SempozyumuKarabacak, Çiğdem Elgin ; Karabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Tümer, Emre; Davulcu Tümer, Bedriye 
252013Sera Gazı Emisyonunun Tarıma Etkileri, Dünyada ve Ülkemizde Yapılan Çalışmalar ve Organik Tarım Uygulamalarının RolüYeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir
262019Serada Yetiştirilen Salkım Domatesinde Çiçek Budamasının Verim ve Kalite Üzerine EtkileriElgin, Karabacak, Çiğdem ; Yeşilyurt Er, Aysel 
272012Specifications And Resveratrol Quercetin Content Of Some Grape Species of Cal Town of DenizliYeşilyurt Er, Aysel ; Telgül, Yeliz; Altındişli, Ahmet
282018State-Funded Agricultural and Animal Insurance System in TurkeyYeşilyurt Er, Aysel 
292018Tarımsal Üretimde Yerli Çeşitlerin ÖnemiYeşilyurt Er, Aysel 
302022Turkısh Agricultural Insurance System And Viticultural PracticesYeşilyurt Er, Aysel 
112018Türkiye’de Bağcılığın Durumu ve Başlıca SorunlarYeşilyurt Er, Aysel 
122019Üvez Meyvesinin Antioksidan AktivitesiBayram, Yüksel ; Torlak, Yasemin ; Sağdıç, Osman
132023Valorization of viticulture waste as verjuice powders: their characterization, storage stability and application in beverage formulationBayram, Yüksel ; Özkan, Kübra; Sagdıç, Osman
142012Vineyard And Wine Production Potential of Cal DistrictYeşilyurt Er, Aysel ; Tekgül, Yeliz ; İşçi, Burçak
152024Yabani Kızılcık (cornus Mas L.) ve Güvem Eriği (prunus Spinosa) Pestillerinin Biyoaktif, Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerine Fonksiyonel Bileşen Üzüm Çekirdeği Tozunun EtkisiÇakır, Elif; Bayram, Yüksel 
162014Yediveren Üzüm Çeşidinden Elde Edilen Koruk Suyu ve Ekşisinin Geleneksel Yöntemle Yapımı, Muhafaza ve Tüketim Şekilleri.Karabacak, Elgin Çiğdem ; Bayram, Yüksel ; Davulcu Tümer, Bedriye ; Karabacak, Hakan ; Tümer, Emre
172012Zeytinyağı Kalitesi ve Paketleme MateryalleriTekgül, Yeliz ; Yeşilyurt Er, Aysel