30.02. Hotel, Restaurant and Catering

Organization name
30.02. Hotel, Restaurant and Catering
Director
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 21-30 of 30 (Search time: 0.027 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
21Sep-2019Turistlerin hediyelik eşya tercihleri ve tercihlerini etkileyen faktörler: Pamukkale örneğiÇetin, Ahmet ; Özdipçiner, Nuray Selma ; Ceylan, Seher ; Argun, Fatoş Neslihan 
2Jun-2019Turizm eğitimi alan önlisans öğrencilerinin sektöre yönelik meslek algıları: Pamukkale Üniversitesi örneğiÇetin, Ahmet ; Ceylan, Seher ; Özdipçiner, Nuray Selma 
32022Turizm endeksleri ve döviz kuru ilişkisi: Türkiye için ampirik analizNazlıoğlu, Elif Hilal 
42022Turizm endüstrisinde yeşil enerji kullanımı üzerine bir incelemeKazoğlu, İbrahim Halil ; Nazlıoğlu, Elif Hilal 
5Aug-2012Turizmde algılama haritaları ve Pamukkale örneğiÖztekin, Semih Sait 
62022TURİZM ODAKLI BÜYÜME HİPOTEZİNİN YAPISAL KIRILMALAR İLE SINANMASI: TÜRKİYE ÖRNEĞİBerk, Erdal; Nazlıoğlu, Elif Hilal ; Karul, Çağın 
72024Türkiye pay senedi piyasası ve makroekonomik değişkenler arasındaki ilişkilerNazlıoğlu, Elif Hilal 
82012Visitor-Local People Communication: An Application in PamukkaleCeylan, Seher ; Kırlar, Burçin ; Bertan, Serkan ; Oter, Z
92018Yerli ve yabancı turistlerin destinasyon imajına ilişkin algı farklılıkları: Pamukkale ÖrneğiSoylu, Ali ; Özdipçiner, Nuray Selma ; Ceylan, Seher 
102017YÖRE HALKININ TURİSTLERLE İLİŞKİLERİNDE İLETİŞİM BECERİLERİ FARKLILIKLARININ SOSYO-DEMOGRAFİK FAKTÖRLERE GÖRE İNCELENMESİ:PAMUKKALE VE KARAHAYIT DESTİNASYONUNDA BİR ARAŞTIRMACeylan, Seher ; Özdipçiner, Nuray Selma