Browsing by Author Tüfekçi, Senem

Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Application of ultrasound in food dryingTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2018CHİA TOHUMU KULLANILARAK ZENGİNLEŞTİRİLEN GALETALARIN BAZI KİMYASAL VE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİÖzgören, Ezgi ; Kaplan, Hatice Betül ; Tüfekçi, Senem 
2017Enhancement of drying and rehydration characteristics of okra by ultrasound pre-treatment applicationTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2015GIDALARIN KURUTULMASINDA ULTRASES KULLANIMITüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
2023The Optimization of Hybrid (Microwave-Conventional) Drying of Sweet Potato Using Response Surface Methodology (RSM)Tufekci, Senem ; Özkal, Sami Gökhan 
Jun-2014Ultrases ön işleminin bamya ve elma örneklerinin kurutma performansları üzerine etkisiTüfekçi, Senem 
2018Ultrases Ön İşleminin Havuç Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri Üzerine EtkisiTüfekçi, Senem ; Özkal, Sami Gökhan