Showing results 21 to 40 of 44
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Effects of dehydrofreezing conditions on carrot beta-carotene and kinetics of beta -carotene change in dehydrofrozen carrots during storage | Tumer, Emre; Tulek, Yahya |
2022 | Effects of dehydrofreezing conditions on tomato lycopene and kinetics of lycopene change in dehydrofrozen tomatoes during storage | Tumer E.; Tulek Y. |
2019 | Eritme peyniri üretiminde enerji maliyetinin toplam üretim maliyeti içerisindeki payının belirlenmesi | Sarıkayış, Sibel |
1994 | Et Teknolojisinde Donma ve Çözülme Zamanı Donmuş ve Diğer Etlerin Model Sistemlerde Emülsiyon ve Kalorimetrik Özelliklerinin Tespiti | Gökalp, Hüsnü Yusuf; Tülek, Yahya |
2011 | Experimental investigation of the cooling performance of a ground source heat pump system in Denizli, Turkey | Karabacak, R. ; Güven Acar, E.; Kumsar, Halil ; Gökgöz, Ali ; Kaya, M.; Tülek, Yahya |
1996 | Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak Belirlenmesi | Tülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan |
2009 | Farklı Haşlama Yöntemleri ile Haşlanan Brokolilerde Glukosinolat Askorbik Asit Renk ve Tekstür Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesi | Tülek, Yahya ; Gençdağ, Esra |
2015 | Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin Araştırılması | Tülek, Yahya ; Kaspsaraçoğlu, Gizem |
2023 | Farklı ön işlemler uygulanarak glutensiz mercimek bisküvisi üretiminin araştırılması | Taş, Cansev |
2021 | Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin Araştırılmas | Tülek, Yahya ; Taş, Cansev |
2016 | Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiği | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2006 | Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleri | Tülek, Yahya ; Filizay, Gökçe |
2006 | Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamaları | Tülek, Yahya ; Filizay, Gökçe |
2006 | High hydrostatic pressure systems use in food industry | Tülek, Yahya ; Filizay, Gökçe |
2023 | Kinetics of Antioxidant Activity and Color Degradation in Tomatoes during Hot Air Drying | Gokmen, Adeviye Rana; Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yilmaz, Y. |
2009 | Kurutma İşleminde Domatesin Lycopersicum esculentum Mill Askorbik Asit ß Karoten Likopen ve Renk Değişim Kinetiğinin Belirlenmesi | Tülek, Yahya ; Demiray, Engin |
2002 | Portakal suyu konsantresi üreten bir tesiste ısı ve elektrik enerjisi ihtiyacının pratik koşullarda ve teorik olarak belirlenmesi | Çolak, Neslihan |
2018 | Rehydration Kinetics of Sun-Dried Eggplants (Solanum melongena L.) at Different Temperatures | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2014 | Sıcak hava kurutma yönteminde farklı sıcaklık ve ön işlemlerin Trabzon hurmasının renk ve kuruma karakteristiklerine etkisi | Tülek, Yahya ; Demiray, Engin |
2016 | Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik Modellemesi | Tülek, Yahya ; Tümer, Emre |