Browsing by Author Tülek, Yahya

Showing results 21 to 40 of 44 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Effects of dehydrofreezing conditions on carrot beta-carotene and kinetics of beta -carotene change in dehydrofrozen carrots during storageTumer, Emre; Tulek, Yahya 
2022Effects of dehydrofreezing conditions on tomato lycopene and kinetics of lycopene change in dehydrofrozen tomatoes during storageTumer E.; Tulek Y. 
2019Eritme peyniri üretiminde enerji maliyetinin toplam üretim maliyeti içerisindeki payının belirlenmesiSarıkayış, Sibel
1994Et Teknolojisinde Donma ve Çözülme Zamanı Donmuş ve Diğer Etlerin Model Sistemlerde Emülsiyon ve Kalorimetrik Özelliklerinin TespitiGökalp, Hüsnü Yusuf; Tülek, Yahya 
2011Experimental investigation of the cooling performance of a ground source heat pump system in Denizli, TurkeyKarabacak, R. ; Güven Acar, E.; Kumsar, Halil ; Gökgöz, Ali ; Kaya, M.; Tülek, Yahya 
1996Farklı Gıda Maddelerinin Isıl Özelliklerinin Deneysel ve Teorik Olarak BelirlenmesiTülek, Yahya ; Özkal, Sami Gökhan 
2009Farklı Haşlama Yöntemleri ile Haşlanan Brokolilerde Glukosinolat Askorbik Asit Renk ve Tekstür Özelliklerindeki Değişimin İncelenmesiTülek, Yahya ; Gençdağ, Esra
2015Farklı Kurutma Yöntemlerinin Kekik (Origanum Onites) Örneklerinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin AraştırılmasıTülek, Yahya ; Kaspsaraçoğlu, Gizem
2023Farklı ön işlemler uygulanarak glutensiz mercimek bisküvisi üretiminin araştırılmasıTaş, Cansev
2021Farklı Ön İşlemler Uygulanarak Glutensiz Mercimek Bisküvisi Üretiminin AraştırılmasTülek, Yahya ; Taş, Cansev
2016Güneşte kurutulmuş bamyaların rehidrasyon kinetiğiDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2006Gıda endüstrisinde kullanılan yüksek hidrostatik basınç sistemleriTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2006Gıda endüstrisinde yüksek hidrostatik basınç uygulamalarıTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2006High hydrostatic pressure systems use in food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2023Kinetics of Antioxidant Activity and Color Degradation in Tomatoes during Hot Air DryingGokmen, Adeviye Rana; Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yilmaz, Y. 
2009Kurutma İşleminde Domatesin Lycopersicum esculentum Mill Askorbik Asit ß Karoten Likopen ve Renk Değişim Kinetiğinin BelirlenmesiTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
2002Portakal suyu konsantresi üreten bir tesiste ısı ve elektrik enerjisi ihtiyacının pratik koşullarda ve teorik olarak belirlenmesiÇolak, Neslihan
2018Rehydration Kinetics of Sun-Dried Eggplants (Solanum melongena L.) at Different TemperaturesDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2014Sıcak hava kurutma yönteminde farklı sıcaklık ve ön işlemlerin Trabzon hurmasının renk ve kuruma karakteristiklerine etkisiTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
2016Taze ve Kısmen Kurutulmuş Olarak Dondurulan Havuç ve Domatesin Bazı Kalite Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi ve Kinetik ModellemesiTülek, Yahya ; Tümer, Emre