Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | AROMATİK KATKILAR KULLANILARAK DEMLENEN TÜRK KAHVELERİNİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ | Yüce, Figen ; Türk Aslan, Sinem |
2024 | Chemical, physical and sensory properties of gluten-free potato crackers supplemented with cowpea, faba bean and mung bean flours | Aslan, S.T. ; Isik, F. |
2017 | Consumer acceptability of bread produced from by-products of wine industry | Gul, H; Gul, M; Türk-Aslan, Sinem ; Acun, S; Nayir, N; Sen, H |
2024 | Culinary trends in future gastronomy: A review | Yıkmış, S.; Türkol, M.; Abdi, G.; İmre, M.; Alkan, G.; Türk, Aslan, S. ; Rabail, R.; Aadil, Rana Muhammad |
2022 | Effects of pseudocereal flours addition on chemical and physical properties of gluten-free crackers | Turk Aslan, Sinem ; Isik, Fatma |
2023 | Gastronomik Değeri Olan Koruk Ekşilerinin Geleneksel Üretim Yöntemlerinin Karşılaştırılması | Yıkmış, Seydi; Türk Aslan, Sinem ; Tokatlı Demirok, Nazan |
Sep-2022 | Glutensiz kraker üretimi ve modifiye atmosferde depolanması | Türk Aslan, Sinem |
2012 | Göller Bölgesi'nde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin fiziksel özellikleri | Gül, Hülya; Acun, Sultan; Türk Aslan, Sinem ; Öztürk, Ayşe; Kara, Burhan |
2024 | İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeli | Işık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk |
2015 | Tarım İşletmelerinde Buğday Tohumu Kullanımı ve Sorunları: Burdur ve Isparta İlleri Örneği | Gül, Hülya; Gül, Mevlüt; Acun, Sultan; Aslan, Sinem Türk ; Öztürk, Ayşe; Kara, Burhan; Akman, Zekeriya |
2020 | Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri | Gül, Hülya; Kara, Burhan; Acun, Sultan; Türk Aslan, Sinem ; Öztürk Samur, Ayşe |