Browsing by Author Türk Aslan, Sinem

Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2023AROMATİK KATKILAR KULLANILARAK DEMLENEN TÜRK KAHVELERİNİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİYüce, Figen ; Türk Aslan, Sinem 
2024Chemical, physical and sensory properties of gluten-free potato crackers supplemented with cowpea, faba bean and mung bean floursAslan, S.T. ; Isik, F. 
2024Culinary trends in future gastronomy: A reviewYıkmış, S.; Türkol, M.; Abdi, G.; İmre, M.; Alkan, G.; Türk, Aslan, S. ; Rabail, R.; Aadil, Rana Muhammad
2022Effects of pseudocereal flours addition on chemical and physical properties of gluten-free crackersTurk Aslan, Sinem ; Isik, Fatma 
2023Gastronomik Değeri Olan Koruk Ekşilerinin Geleneksel Üretim Yöntemlerinin KarşılaştırılmasıYıkmış, Seydi; Türk Aslan, Sinem ; Tokatlı Demirok, Nazan
Sep-2022Glutensiz kraker üretimi ve modifiye atmosferde depolanmasıTürk Aslan, Sinem 
2012Göller Bölgesi'nde yetiştirilen bazı buğday çeşitlerinin fiziksel özellikleriGül, Hülya; Acun, Sultan; Türk Aslan, Sinem ; Öztürk, Ayşe; Kara, Burhan
2024İlkel buğday unlarının krakerlerde kullanım potansiyeliIşık, Fatma ; Demir, Yağmur; Aslan, Sinem Türk 
2015Tarım İşletmelerinde Buğday Tohumu Kullanımı ve Sorunları: Burdur ve Isparta İlleri ÖrneğiGül, Hülya; Gül, Mevlüt; Acun, Sultan; Aslan, Sinem Türk ; Öztürk, Ayşe; Kara, Burhan; Akman, Zekeriya
2020Türkiye’nin Göller Bölgesi’nde Yetiştirilen Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite ÖzellikleriGül, Hülya; Kara, Burhan; Acun, Sultan; Türk Aslan, Sinem ; Öztürk Samur, Ayşe