Browsing by Author Kaya, Halil Ibrahim

Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik ÖzellikleriÖzel, Burcu ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
2014Beyaz Peynirde Nisini Tolere Eden Laktik Asit Bakteri Miktarı ve ÇeşitliliğiŞimşek, Ömer ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Yazıcı, Gizem; Kaya, Halil İbrahim 
2019Characterization of pathogen-specific bacteriocins from lactic acid bacteria and their application within cocktail against pathogens in milkKaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
2020Characterization of pediococcus acidilactici PFC69 and lactococcus lactis PFC77 bacteriocins and their antimicrobial activities in tarhana fermentationKaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
2023The effect of heart failure on gut microbial richness and diversityKılıç, Oğuz ; Kaya, Halil İbrahim ; Seçme, Mucahit; Kılınç, Mehmet ; Sevgican, Cihan İlyas ; Büber, İpek ; Dodurga, Yavuz ; Şimşek, Ömer ; Ergin, Çağrı ; Kılıç, İsmail Doğu 
Jul-2019Laktik asit bakterileri tarafından üretilen patojene spesifik bakteriyosinlerin karakterizasyonu ve kokteyl olarak kullanımıKaya, Halil İbrahim 
2014Probiotic characteristics of Lactobacillus fermentum strains isolated from tulum cheeseTulumoğlu, T.; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
2014Synthesis, characterization, electrospinning and antibacterial studies on triphenylphosphine-dithiphosphonates Copper(I) and Silver(I) complexesKarakuş, Mehmet ; İkiz, Yüksel ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
Jul-2013Tarhana izolatı bazı laktik asit bakterilerinin bakteriyosinleri ve fermantasyonda patojen bakteriler üzerine etkisiKaya, Halil İbrahim 
2020Tarhanadan izole edilen laktobasiller tarafından üretilen bakteriyosinlerin karakterizasyonuKaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
2015Utilisation of antimicrobial agents at pre-and postsmoking on the microbial quality of hot-smoked rainbow trout (oncorhynchus mykiss) filletsKaya, Halil İbrahim ; Sabanoğlu, Seba; Yapar, Ali Ekber; Simsek, Ömer
2015Vitamin ve Aminoasit Katkısının Liyofilize Laktik Asit Bakterilerinin Gelişim Eğrisine EtkisiKaya, Halil İbrahim ; Kördikanlıoğlu, Burcu; Taşoğulları, Nermin; Şimşek, Ömer