H. Ergezer
Ergezer, Haluk.
Results 21-26 of 26 (Search time: 0.017 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | |
---|---|---|---|
21 | 2018 | Koruk Sularının Bazı Kalite Karakteristikleri Üzerine Pastörizasyon ve Potasyum Sorbat İlavesinin Etkisi | Ergezer, Haluk ; Gökçe, Ramazan ; Akcan, Tolga |
2 | 2024 | Nugget üretiminde farklı oranlarda beyaz şerit problemli tavuk göğüs etinin kullanımı | Özünlü, Orhan; Yüksel, Fazilet Ceyda; Ergezer, Haluk |
3 | 2024 | Physicochemical and Microbiological Properties of Sliced Lamb Kokoreç Packaged with Different Methods | Özünlü, O.; Ergezer, H. ; Gökçe, R. |
4 | 2020 | Possibilities of using dried oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in the production of beef salami | Özünlü, O.; Ergezer, Haluk |
5 | 2018 | Production of bone broth Powder with spray drying using three different carrier agents | Ergezer, Haluk ; Yeliz, K.; Orhan, O. |
6 | 2024 | Siyez, dinkel ve kavılca unu ile kaplanmış tavuk nuggetların soğukta depolama süresince bazı kalite özelliklerinin incelenmesi | Fadıloğlu, Eylem Ezgi; Ergezer, Haluk ; Demiray, Engin |
Claim Researcher Page
Check the encrypted string of this email, put the correct string in the box below and click "Go" to validate the email and claim this profile.
Emails: h e r g * * * * @ * * * * * * u . t r