25.01. Food Processing

Organization name
25.01. Food Processing
City
Denizli
Country
Turkey

OrgUnit's Researchers publications
(Dept/Workgroup Publication)

Results 1-20 of 37 (Search time: 0.061 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12022ANTIOXIDANT, COLOR, AND SENSORY PROPERTIES OF APPLE JUICES COLORED WITH SAFFRON MICROCAPSULESBayram Y. ; Sagdic O.
22016Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik ÖzellikleriÖzel, Burcu ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer 
32010Bornova Misketi ve Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Yetiştiriciliğin Asmanın Gelişimine, Üzüm ve Şarap Kalitesine EtkisiYeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet
42009Bornova Misketi ve Syrah Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Üretimin Asmanın Gelişimine ve Üzüm Kalitesine EtkisiYeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet
52015Climate Change And Agricultural Insurance System In TurkeyYeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir; Özevren, Şule
62018Comparing the Effects of Natural Events such as Frost and the Effects of Several Diseases and PestsYeşilyurt Er, Aysel 
72017Çörek Otunun Yağ Asitleri Bileşimi ve Sağlık Üzerine EtkileriBayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin 
82022Denizli Çal İlçesi’nde Bağcılığın Durumu, Sorunları ve Şarap Üretim PotansiyeliYeşilyurt Er, Aysel 
92018Denizli İli Bitkisel Üretim PotansiyeliElgin Karabacak, Çiğdem ; Yeşilyurt Er, Aysel 
102011The Effect of Organic and Conventional Growing of Bornova Misketi on the Quality of Grapes and WineYeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet
112004Effects of Different Leaf Fertilizers on Yield and Quality in Sunflower (Helianthus Annuus L.)Demirer, Tuncay; Özer, İrfan; Koçtürk, Murat; Yeşilyurt Er, Aysel 
122019Extraction optimization crocin pigments of saffron (Crocus sativus) using response surface methodology and determination stability of crocin microcapsulesKarasu, S.; Bayram, Yüksel ; Ozkan, K.; Sagdic, O.
132018Grape Seed Oil Components and Different Usage AreasYeşilyurt Er, Aysel ; Elgin Karabacak, Çiğdem 
142022In vitro bioaccessibility, antioxidant and antibacterial activities of three different safflower (Carthamus tinctorius L.) genotypesOzkan, Kubra; Bekiroglu, Hatice; Bayram, Yuksel ; Sagdic, Osman; Erbas, Sabri
152020The influence of backslopping on lactic acid bacteria diversity in tarhana fermentationÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Settanni, L.; Erten, H. 
162018Innovative approaches to nisin productionÖzel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J.
172015İklim Değişiklikleri ve Bağcılık Üzerine EtkileriYeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir
182018KEFİR VE KEFİR TARHANASIElgin Karabacak, Çiğdem ; Bayram, Yüksel 
192017KEKİK UÇUCU YAĞI VE FARKLI KULLANIM ALANLARKARABACAK, ÇİĞDEM ELGİN ; BAYRAM, YÜKSEL 
202015Kurutulmuş yoğurt kurutKarabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin ; Özakça, Sebahat; Tümer, Bedriye Davulcu ; Tümer, Emre