Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | ANTIOXIDANT, COLOR, AND SENSORY PROPERTIES OF APPLE JUICES COLORED WITH SAFFRON MICROCAPSULES | Bayram Y. ; Sagdic O. |
2016 | Bazı Fermente Gıdalardan İzole Edilen Lactobacillus plantarum Suşlarının Metal Dirençlilik Özellikleri | Özel, Burcu ; Kaya, Halil İbrahim ; Şimşek, Ömer |
2020 | Bioactivity, physicochemical and antimicrobial properties of vinegar made from persimmon (diospyros kaki) peels | Bayram, Yüksel ; Ozkan, K; Sagdic, O |
2010 | Bornova Misketi ve Cabernet Sauvignon Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Yetiştiriciliğin Asmanın Gelişimine, Üzüm ve Şarap Kalitesine Etkisi | Yeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet |
2009 | Bornova Misketi ve Syrah Üzüm Çeşitlerinde Organik ve Konvansiyonel Üretimin Asmanın Gelişimine ve Üzüm Kalitesine Etkisi | Yeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet |
2022 | Characterization of Unripe Grapes (Vitis vinifera L.) and Its Use to Obtain Antioxidant Phenolic Compounds by Green Extraction | Bayram, Yuksel ; Karabacak, Cigdem Elgin |
2015 | Climate Change And Agricultural Insurance System In Turkey | Yeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir; Özevren, Şule |
2018 | Comparing the Effects of Natural Events such as Frost and the Effects of Several Diseases and Pests | Yeşilyurt Er, Aysel |
2017 | Çörek Otunun Yağ Asitleri Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri | Bayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin |
2022 | Denizli Çal İlçesi’nde Bağcılığın Durumu, Sorunları ve Şarap Üretim Potansiyeli | Yeşilyurt Er, Aysel |
2018 | Denizli İli Bitkisel Üretim Potansiyeli | Elgin Karabacak, Çiğdem ; Yeşilyurt Er, Aysel |
2011 | The Effect of Organic and Conventional Growing of Bornova Misketi on the Quality of Grapes and Wine | Yeşilyurt Er, Aysel ; Altındişli, Ahmet |
2004 | Effects of Different Leaf Fertilizers on Yield and Quality in Sunflower (Helianthus Annuus L.) | Demirer, Tuncay; Özer, İrfan; Koçtürk, Murat; Yeşilyurt Er, Aysel |
2019 | Extraction optimization crocin pigments of saffron (Crocus sativus) using response surface methodology and determination stability of crocin microcapsules | Karasu, S.; Bayram, Yüksel ; Ozkan, K.; Sagdic, O. |
2018 | Grape Seed Oil Components and Different Usage Areas | Yeşilyurt Er, Aysel ; Elgin Karabacak, Çiğdem |
2022 | In vitro bioaccessibility, antioxidant and antibacterial activities of three different safflower (Carthamus tinctorius L.) genotypes | Ozkan, Kubra; Bekiroglu, Hatice; Bayram, Yuksel ; Sagdic, Osman; Erbas, Sabri |
2020 | The influence of backslopping on lactic acid bacteria diversity in tarhana fermentation | Özel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Settanni, L.; Erten, H. |
2018 | Innovative approaches to nisin production | Özel, Burcu ; Şimşek, Ömer ; Akçelik, M.; Saris, P.E.J. |
2015 | İklim Değişiklikleri ve Bağcılık Üzerine Etkileri | Yeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir |
2018 | KEFİR VE KEFİR TARHANASI | Elgin Karabacak, Çiğdem ; Bayram, Yüksel |
2017 | KEKİK UÇUCU YAĞI VE FARKLI KULLANIM ALANLAR | KARABACAK, ÇİĞDEM ELGİN ; BAYRAM, YÜKSEL |
2015 | Kurutulmuş yoğurt kurut | Karabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Karabacak, Çiğdem Elgin ; Özakça, Sebahat; Tümer, Bedriye Davulcu ; Tümer, Emre |
2019 | A Natural Way of Food Preservation: Bacteriocins and Their Applications | Kaya, HI; Ozel, B ; Simsek, O |
2017 | Nisinin Sinerjistik Antimikrobiyel Etkisi | Özel, Burcu ; Şimşek, Ömer |
2024 | Optimizing the extraction of polyphenols from Prunus spinosa L. fruit using response surface methodology and production of powders from optimized extracts by foam mat drying | Bayram, Yüksel |
2014 | Psıhalive-Haluj Geleneksel Gıdalar Sempozyumu | Karabacak, Çiğdem Elgin ; Karabacak, Hakan ; Bayram, Yüksel ; Tümer, Emre; Davulcu Tümer, Bedriye |
2013 | Sera Gazı Emisyonunun Tarıma Etkileri, Dünyada ve Ülkemizde Yapılan Çalışmalar ve Organik Tarım Uygulamalarının Rolü | Yeşilyurt Er, Aysel ; Engürülü, Bekir |
2019 | Serada Yetiştirilen Salkım Domatesinde Çiçek Budamasının Verim ve Kalite Üzerine Etkileri | Elgin, Karabacak, Çiğdem ; Yeşilyurt Er, Aysel |
2012 | Specifications And Resveratrol Quercetin Content Of Some Grape Species of Cal Town of Denizli | Yeşilyurt Er, Aysel ; Telgül, Yeliz; Altındişli, Ahmet |
2018 | State-Funded Agricultural and Animal Insurance System in Turkey | Yeşilyurt Er, Aysel |
2018 | Tarımsal Üretimde Yerli Çeşitlerin Önemi | Yeşilyurt Er, Aysel |
2022 | Turkısh Agricultural Insurance System And Viticultural Practices | Yeşilyurt Er, Aysel |
2018 | Türkiye’de Bağcılığın Durumu ve Başlıca Sorunlar | Yeşilyurt Er, Aysel |
2019 | Üvez Meyvesinin Antioksidan Aktivitesi | Bayram, Yüksel ; Torlak, Yasemin ; Sağdıç, Osman |
2023 | Valorization of viticulture waste as verjuice powders: their characterization, storage stability and application in beverage formulation | Bayram, Yüksel ; Özkan, Kübra; Sagdıç, Osman |
2012 | Vineyard And Wine Production Potential of Cal District | Yeşilyurt Er, Aysel ; Tekgül, Yeliz ; İşçi, Burçak |
2014 | Yediveren Üzüm Çeşidinden Elde Edilen Koruk Suyu ve Ekşisinin Geleneksel Yöntemle Yapımı, Muhafaza ve Tüketim Şekilleri. | Karabacak, Elgin Çiğdem ; Bayram, Yüksel ; Davulcu Tümer, Bedriye ; Karabacak, Hakan ; Tümer, Emre |
2012 | Zeytinyağı Kalitesi ve Paketleme Materyalleri | Tekgül, Yeliz ; Yeşilyurt Er, Aysel |