Browsing by Author Tülek, Yahya

Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Applications of high hydrostatic pressure in the food industryTülek, Yahya ; Filizay, Gökçe
2011Bazı Alicyclobacillus Türlerinin Değişik Ortam Koşullarında Isıl Dayanıklılıklarının BelirlenmesiTülek, Yahya ; Ceviz, Gülin
2020Color and Ascorbic Acid Degradation Kinetics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Slices during Vacuum DryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2015Color degradation kinetics of carrot (daucus carota L.) slices during hot air dryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2022Çileğin Muhafazasında Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Kullanım Olanaklarının Ürün Kalitesi ve Enerji İhtiyacı Açısından DeğerlendirilmesiTülek, Yahya ; Özaydın, Selin
2013Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air dryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yılmaz, Yusuf 
2017Degradation kinetics of ß-carotene in carrot slices during convective dryingDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2001Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya 
1998Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesiÖzkal, Sami Gökhan 
2011Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının AraştırılmasıKarabacak, Rasim ; Tülek, Yahya 
2015Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel ÖzellikleriDemiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya 
1997Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinationsAktaş, Nesimi; Tülek, Yahya ; Gokalp, HY
1997Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC studyAktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf
2023Drying Characteristics and Quality of Red Pepper Slices Under Hot Air Followed By Microwave Finish DryingDemiray, Engin ; Tulek, Yahya 
2014Drying characteristics of garlic (Allium sativum L) slices in a convective hot air dryerDemiray, Engin ; Tulek, Yahya 
2017Drying kinetics of onion (Allium cepa L.) slices with convective and microwave dryingDemiray, Engin ; Şeker, Anıl; Tülek, Yahya 
2011Drying kinetics of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in a convective hot air dryerTülek, Yahya 
2014Effect of hot air drying and different pretreatments on color and drying characteristics of persimmonsTülek, Yahya ; Demiray, Engin 
2017The effect of pretreatments on air drying characteristics of persimmonsDemiray, Engin ; Tülek, Yahya 
2017Effect of temperature on water diffusion during rehydration of sun-dried red pepper (Capsicum annuum L.)Demiray, Engin ; Tülek, Yahya