Showing results 1 to 20 of 44
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2006 | Applications of high hydrostatic pressure in the food industry | Tülek, Yahya ; Filizay, Gökçe |
2011 | Bazı Alicyclobacillus Türlerinin Değişik Ortam Koşullarında Isıl Dayanıklılıklarının Belirlenmesi | Tülek, Yahya ; Ceviz, Gülin |
2020 | Color and Ascorbic Acid Degradation Kinetics of Red Pepper (Capsicum annuum L.) Slices during Vacuum Drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2015 | Color degradation kinetics of carrot (daucus carota L.) slices during hot air drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2022 | Çileğin Muhafazasında Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Kullanım Olanaklarının Ürün Kalitesi ve Enerji İhtiyacı Açısından Değerlendirilmesi | Tülek, Yahya ; Özaydın, Selin |
2013 | Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya ; Yılmaz, Yusuf |
2017 | Degradation kinetics of ß-carotene in carrot slices during convective drying | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2001 | Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesi | Özkal, Sami Gökhan ; Tülek, Yahya |
1998 | Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesi | Özkal, Sami Gökhan |
2011 | Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının Araştırılması | Karabacak, Rasim ; Tülek, Yahya |
2015 | Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri | Demiray, Engin ; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya |
1997 | Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinations | Aktaş, Nesimi; Tülek, Yahya ; Gokalp, HY |
1997 | Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC study | Aktaş, Nesmi; Tülek, Yahya ; Gökalp, Hüsnü Yusuf |
2023 | Drying Characteristics and Quality of Red Pepper Slices Under Hot Air Followed By Microwave Finish Drying | Demiray, Engin ; Tulek, Yahya |
2014 | Drying characteristics of garlic (Allium sativum L) slices in a convective hot air dryer | Demiray, Engin ; Tulek, Yahya |
2017 | Drying kinetics of onion (Allium cepa L.) slices with convective and microwave drying | Demiray, Engin ; Şeker, Anıl; Tülek, Yahya |
2011 | Drying kinetics of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in a convective hot air dryer | Tülek, Yahya |
2014 | Effect of hot air drying and different pretreatments on color and drying characteristics of persimmons | Tülek, Yahya ; Demiray, Engin |
2017 | The effect of pretreatments on air drying characteristics of persimmons | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |
2017 | Effect of temperature on water diffusion during rehydration of sun-dried red pepper (Capsicum annuum L.) | Demiray, Engin ; Tülek, Yahya |