Skip navigation
GCRIS
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Reports
Awards
Equipments
Explore by
Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Help
Help
Sign on to:
My GCRIS Repository
Receive email
updates
Edit Account details
Browsing by Author
Tülek, Yahya
Enter a last name
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 43
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2006
Applications of high hydrostatic pressure in the food industry
Tülek, Yahya
; Filizay, Gökçe
2011
Bazı Alicyclobacillus Türlerinin Değişik Ortam Koşullarında Isıl Dayanıklılıklarının Belirlenmesi
Tülek, Yahya
; Ceviz, Gülin
2015
Color degradation kinetics of carrot (daucus carota L.) slices during hot air drying
Demiray, Engin
; Tülek, Yahya
2022
Çileğin Muhafazasında Dondurma ve Kurutma Yöntemlerinin Kullanım Olanaklarının Ürün Kalitesi ve Enerji İhtiyacı Açısından Değerlendirilmesi
Tülek, Yahya
; Özaydın, Selin
2013
Degradation kinetics of lycopene, ß-carotene and ascorbic acid in tomatoes during hot air drying
Demiray, Engin
; Tülek, Yahya
; Yılmaz, Yusuf
2017
Degradation kinetics of ß-carotene in carrot slices during convective drying
Demiray, Engin
; Tülek, Yahya
2001
Değişik süt ve bitkisel yağ örneklerinin ısıl iletkenlik değerlerinin deneysel olarak belirlenmesi
Özkal, Sami Gökhan
; Tülek, Yahya
1998
Değişik sıvı gıdaların ısıl iletkenlik değerlerinin belirlenmesi
Özkal, Sami Gökhan
2011
Denizli Havzasındaki Termal Alanlardan Etkilenen ve Etkilenmeyen Jeolojik Formasyonlarda Sıcaklık ve Isı Depolama Kapasitesi Değişiminin İncelenmesi ve Isı Pompalarında Kullanımının Araştırılması
Karabacak, Rasim
; Tülek, Yahya
2015
Denizli Karahöyük Ekmeği Zığır'ın Renk ve Tekstürel Özellikleri
Demiray, Engin
; Çelik, İlyas; Nogay, Oğuzhan; Tülek, Yahya
1997
Determination of differences in free and bound water contents of beef muscle by DSC under various freezing combinations
Aktaş, Nesimi; Tülek, Yahya
; Gokalp, HY
1997
Determination of freezable water content of beef semimembranous muscle DSC study
Aktaş, Nesmi; Tülek, Yahya
; Gökalp, Hüsnü Yusuf
2023
Drying Characteristics and Quality of Red Pepper Slices Under Hot Air Followed By Microwave Finish Drying
Demiray, Engin
; Tulek, Yahya
2014
Drying characteristics of garlic (Allium sativum L) slices in a convective hot air dryer
Demiray, Engin
; Tulek, Yahya
2017
Drying kinetics of onion (Allium cepa L.) slices with convective and microwave drying
Demiray, Engin
; Şeker, Anıl; Tülek, Yahya
2011
Drying kinetics of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in a convective hot air dryer
Tülek, Yahya
2014
Effect of hot air drying and different pretreatments on color and drying characteristics of persimmons
Tülek, Yahya
; Demiray, Engin
2017
The effect of pretreatments on air drying characteristics of persimmons
Demiray, Engin
; Tülek, Yahya
2017
Effect of temperature on water diffusion during rehydration of sun-dried red pepper (Capsicum annuum L.)
Demiray, Engin
; Tülek, Yahya
2022
Effects of dehydrofreezing conditions on carrot beta-carotene and kinetics of beta -carotene change in dehydrofrozen carrots during storage
Tumer, Emre; Tulek, Yahya